Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA SULI

DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA SULI

KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

ITT CSAK NYERHETSZ!

ITT CSAK NYERHETSZ!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

KOSÁRLABDA MINDENEK ELŐTT

KOSÁRLABDA MINDENEK ELŐTT

SPORT, SZABADIDŐ, SZÓRAKOZÁS

WWW.DOMBOVARIKOSARSULI.HU

WWW.DOMBOVARIKOSARSULI.HU

06-30/497-4779

DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA SULI

DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA SULI

KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

ITT CSAK NYERHETSZ!

ITT CSAK NYERHETSZ!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

KOSÁRLABDA MINDENEK ELŐTT

KOSÁRLABDA MINDENEK ELŐTT

SPORT, SZABADIDŐ, SZÓRAKOZÁS

szombat, április 20, 2024

Négy  megye,  Bács- Kiskun,  Baranya, Tolna  és Budapest II,  legjobb iskoláinak kosarasai csaptak össze. Felforrósodott hangulatban nagyon színvonalas csatát vívtak Budapest, Baja, Pécs és Dombóvár csapatai.

Országos elődöntő rendezésére már évek óta nem került sor Dombóváron, így a Szent Orsolya Iskolaközpont minden játékosa, tanára és tanulója nagy lelkesedéssel várta a megmérettetést.

Baja kezdte a mérkőzéssorozatot Péccsel, amely egyértelműen a technikailag sokkal képzett csapat a Bajai iskolacsapat 40 pontos fölényét eredményezte.

A Dombóvár-Budapest találkozó, amely izgalmakban gazdag mérkőzés volt, a második negyedtől való vezetéssel a dombóvári csapat  megérdemelt győzelmét hozta.

Bár a mérkőzés nem éppen szerencsésen kezdődött, 6 ponttal vezetett a vendégcsapat, Uzonyi Zalán irányításával sikerült felzárkózni.

A második ötös a Csapó fivérek összjátékával, valamint a jó lepattanó labdák szedésével 11:6-ra módosította és fordította meg az eredményt.

Aztán már nem volt megállás, sikerült a 3. negyedet 14:10-re megnyerni. és bár szoros, de izgalmas mérkőzés után jól megérdemelt 36:31-es győzelmet aratott a Szent Orsolya Iskolaközpont csapata.

Gratuláció a lelkes csapat minden játékosának!!!!

Rózsás János (2), Fövényi Szebasztián (-), Szigetközi István (4), Szeifert Szabolcs (2), Tóth Tamás (-), Csapó Zétény (2), Keresztes Zalán (2), László Ádám (-), Uzonyi Zalán (15), Csapó Tomaj (3), Csapó Zsombor (6), Törzsök Szabolcs (-), Molnár Ákos (-)

A döntőt tehát a bajai és a dombóvári csapat játszotta.

Bár sokkal szorosabb mérkőzésre számítottunk, a bajai csapat igyekezett mindent megtenni a találkozó színvonaláért, de a klasszis teljesítményt nyújtó dombóvári játékosok számára nem jelentett nehézséget a bajai csapat felett elsöprő győzelmet aratni.
 

Végeredmény: 67:45 a Szent Orsolya Iskolaközpont javára.

Rózsás János (-), Fövényi Szebasztián (-), Szigetközi István (-), Szeifert Szabolcs (4), Tóth Tamás (-), Csapó Zétény (4), Keresztes Zalán (-), Uzonyi Zalán (41), Csapó Tomaj (-), Csapó Zsombor (17), Törzsök Szabolcs (-), Molnár Ákos (-),
 

1. helyezett: Dombóvár, Szent Orsolya Iskolaközpont

2. helyezett: Baja, Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskola

3. helyezett: Budapest II., Megyeri Úti Általános Iskola

4. helyezett: Pécs, PTE 1. sz. Gyakorló Általános Iskola
 

Az országos diákolimpiai döntő megrendezésére 2013. június 17-19 között Miskolcon kerül sor az ország 8 legjobb csapata részvételével.

És a 8 közé került a dombóvári Szent Orsolya Iskolaközpont csapata!!!

Köszönet a Kosársuli minden edzőjének és az iskola minden testnevelőjének kitartó munkájáért.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top