Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, máj. 09, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli - Siófoki Kosársuli

 

Dombóvári Kosársuli KE - Siófoki Kosársuli: 72-75 (19-23, 20-18, 17-17, 16-17) Dombóvár 250 néző V.: Praksh, Földvári
Dombóvár: Várallyay 6, Tamás 21/6, Szilágyi 11/6, Pölöske 14, Szili 7/3. Cs.: Banai 11/6, Fodor 2, Németh, Hofmann, Tóth, Kőnig
Siófok: Bocsárdi 13/3, Csala 7, Kovács 14/6, Polgár 4, Szabó 26. Cs.: Tápai 5, Magyar 3, Nemes 3, Orbán, Pákozdi, Visnyei, Baumann

 

Szépszámú közönség előtt játszottuk le első hazai mérkőzésünket a jó erőkből álló Siófok ellen. Megilletődöttségnek nyomát sem láthattuk nagyon bátran, remek egyéni megoldásokkal mentünk bele a mérkőzésbe. Lepattanókkal most is hadilábon álltunk, második szándékból kapott kosarakkal pár pontos előnyre tett szert ellenfelünk, amit aztán gyors indításokból szerzett könnyű kosarakkal sikerült kompenzálnunk. A félidő végére 2 pont volt a különbség a Siófok javára.
 
 
A harmadik negyedben nagyon fontos volt a jó kezdés, amit sikerült is megvalósítanunk ezáltal megteremtettük annak lehetőségét, hogy megnyerjük a mérkőzést. Hallatlan lelkesedéssel, elveszett labdát nem ismerve, küzdöttek a srácok egymásért, a közönség remek támogatása mellett. A negyedik negyed közepén 6 ponttal sikerült meglépnünk, ekkor azonban becsúszott egy-két hiba ami a rutintalanságunk számlájára írhatunk, és a végére át is vette a  vezetést  ellenfelünk. 72-75 állásnál mi vezethettük az utolsó támadást, de 3 pontos kísérletünk leperdült a gyűrűről így maradt ez a végeredmény.
Nagyot küzdöttek a srácok, nagyon izgalmas, igazi"egylabdás" mérkőzésen vagyunk túl, egy kicsi plusz hiányzott a végén. Hatalmas gratuláció az egész CSAPATNAK!
 
 
Köszönjük a közönség támogatását!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top