Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, április 29, 2024

NB2- Soproni Tigrisek - Dombóvári Kosársuli KE

Egy hosszú út után ...
Soproni Tigrisek - Dombóvári KSKE: 93-68 (29-26, 21-8, 26-18, 17-16)
2013.10.24. Sopron 50 néző, vezette: Rokob, Hernicz
Sopron legjobb dobói: Sallay 19, Bálint 14, Pethő 13/3, Lakatos 12, Halász 11/3
Dombóvár: Tamás 17/6, Szilágyi 2, Banai 26/21, Pölöske 15, Szili 3. Cs.: Kőnig, Németh, Fodor 5, Tóth, Küszter
 

A tavalyi bajnokság első helyezettjéhez látogattunk, ahol több NB I A csoportos tapasztalattal rendelkező játékos is pattogtat. Esélyeinket csökkentette, hogy irányítónk Várallyay a múlt heti bajnoki mérkőzésünkön térdsérülést szenvedett így bizonytalan ideig nem számíthatunk a játékára.
Nagyon elszántan kezdtük a mérkőzést Banai és Tamás vezérletével, ekkor nagyon jó dobóformát mutatott a csapat és 8 pontos előnyre tettünk szert. Ekkor jött egy hullámvölgy és felzárkóztak a soproniak majd a negyed végére 3 ponttal a vezetést is átvették. A második negyedben rengeteg eladott labdánk volt, amit könyörtelenül kihasznált ellenfelünk, nagyon sok könnyű kosarat szerezve. A harmadik negyed sem hozott változást játékunkban, próbáltuk váltogatni a védekezést kevés sikerrel, támadásban nagyon pontatlanok voltunk, egy-két szép egyéni megmozdulás révén tartottuk magunkat. A záró felvonásban több labdát szerezve jó támadásokat vezettünk, sokkal jobban járt a labda, megvoltak a helyzeteink is, de sajnos túl sokat hibáztunk az utolsó pillanatokban.

Szégyenkezésre semmi okunk, a srácok helytálltak egy nagyon erős ellenféllel szemben, de sajnos kiütközött a rutin és a fizikális különbség.
Következő mérkőzésünkön a Kaposvár látogat hozzánk, mindenképpen győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top