Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 05, 2024

U14- 4. forduló Marcaliban

2013-11-14 MARCALI
FIÚ SERDÜLŐ ALAPSZAKASZ (U14) IV. FORDULÓ
 
DOMBÓVÁRI KS – Marcali USZSE 52-68 (13-17,8-10,13-16,18-25)
Lalák Vince -, Fövényi Szebasztián -, Juhász Patrik 18,  Horváth Martin -, Csapó Tomaj 21, Tóth Tamás -, Szigetközi István 2, Habler Péter 4, Fülöp Ádám -,Csapó Zétény 4, Pápai Gergő 3,
 
Kicsit hiányos csapattal kellett elutaznunk Marcaliba. Többen betegek, illetve párhuzamosan kadett fordulót is rendeztünk, így nem tudott eljönni az Uzonyi Zalán, Csapó Zsombi, Molnár Martin…. Nem kezdtük jól a mérkőzést!! Kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, mert a Marcali is sok hibával játszott. Az első félidőben 8-ból egyetlen büntetőt sikerült csak értékesítenünk. Jellemzően felváltva potyogtak a kosarak, és nem lépett el egyik csapat sem a másiktól. A harmadik negyed végéig tudtuk tartani magunkat, utána sajnos elfáradtunk. A negyedik negyedben egyértelműen a Marcali játszott fölényesen.  Azt a következtetést tudom levonni a mérkőzésről, hogy a befejezéseket nem tudtuk pontosan végrehajtani, rengeteg ziccert hibáztunk a kapkodás miatt, és a védekezésünk nem állt össze kellőképpen.
Gratulálok a Marcalinak a győzelemért.
 
A Kosárlabda Akadémia Pécs „B” csapata nem jelent meg a játékra kiírt időpontban, ezért a mérkőzés elmaradt.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top