Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

kedd, máj. 07, 2024

NB2- FKSE Szekszárd-Dombóvári Kosársuli KE


FKSE Szekszárd - Dombóvári KSKE 61-74 (7-17, 18-14, 21-26, 15-17)
Dombóvár: Várallyay 2, Szilágyi 15/3, Banai 22/12, Pölöske 11, Szili 2. Cs.: Tamás 5, Farkas 11, Fodor 4, Kőnig 2, Németh
 
Győzelemmel szerettük volna kezdeni az évet, ellenfelünk az a szekszárdi csapat volt, akitől az őszi Hepp-kupa mérkőzésünkön 30 pontos vereséget szenvedtünk. Hasonló győzelem-vereség mutatóval állt a bajnokságban a két együttes a mérkőzés előtt.
Jól kezdtük, kiemelve a védekezésünket, amit nagyon jól megoldottunk, voltak szerzett labdáink, lepattanóink melyekből könnyű kosarakat tudtunk szerezni. Jól szálltak be a padról érkező játékosok is, kellő pluszt tudtak hoznia csapatnak. A  második negyedben kicsit megtorpantunk támadásban, sok ziccert hibáztunk, nem voltunk türelmesek, a védekezésünk azonban továbbra is megfelelő volt ezért előnnyel térhettünk pihenőre. A harmadik etapban végre sikerült olyan támadójátékkal előrukkolni a srácoknak melyet szeretnénk. Okosan végig játszva a játékainkat, abból türelmesen megtaláltuk a helyzeteket, amiket jó százalékkal értékesítettünk. Jól oldottuk meg az emberfölényes szituációkat is. A negyedik negyedben taktikus játékkal tovább tudtuk növelni előnyünket.
Összességében mindenki dicséretet érdemel, csapatként küzdve sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést. Gratulálok mindenkinek!
 
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top