Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

kedd, máj. 07, 2024

U11- 4. forduló Dombóváron

Felemás hétvége a Kenguru regionális 4. fordulóban.
2014. 01. 26. Dombóvár, Szent Orsolya Iskolaközpont.
 
Az időjárásnak megfelelően jéghideg zuhanyként érte bennünket az első mérkőzés, amelyet a Pécsi Kosárlabda Akadémia csapatával  játszottunk.
Eredmény:
Dombóvári Kosársuli-- Pécsi Rátgéber Akadémia.:26--56
Halmai Dániel (13), Kuti Dominik (-),Slavati Bence (2), Holczmann Dominik (-), Szőke Bálint (6), Nagy Balázs (-), Fehérvári Csinszka (2), Reizinger Máté (-)Lép Adrián (1), Horváth Boglárka (1),Vida Máté(-).Szép Márton (1)
 
Talán az előző forduló nagyarányú győzelme okozta azt a lélektelen játékot, ami  túl nagy önbizalmat adott csapatunknak. Sem fizikálisan, sem technikailag nem volt ilyen nagy különbség a két csapat között. A hozzáállás hiánya, a küzdeni nem akarás, a közömbösség jellemezte csapatunkat. Az öltözőben lefolyt hosszas beszélgetés után próbáltuk sorainkat rendezni. Sikerrel....
 
Dombóvári Kosársuli--Szekszárdi Dínók: 75--65
Halmai Dániel (21), Kuti Dominik (-), Slavati Bence (5), Holczmann Dominik (2), Szőke Bálint (16), Nagy Balázs (2), Fehérvári Csinszka (1),Reizinger Máté (13),Lép Adrián (5), Horváth Boglárka (6), Vida Máté (1), Szép Márton (3),
 
Mintha nem is ugyanaz a csapat lépett volna pályára, mint az előző mérkőzésen. Bár még van mit fejlődni fejben és lélekben, ebben a játékban az is jó, hogy egy egységes csapat nagy akarással és küzdőképességgel nyerni tud. A Szekszárdi Dínóktól a 2. fordulóban szenvedtünk vereséget, most ezen próbáltunk javítani.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top