Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, április 28, 2024

U16- Szekszárdi Sólymok-Dombóvári Kosársuli KE

2014. február 13. (csütörtök) Szekszárdon
 
Szekszárdi Sólymok - Dombóvári Kosársuli KE 55-52 (14-9, 12-10, 15-11,14-22)
Árok Attila 11/3,Szabotin Zalán 14, Szűcs Mihály -, Smátrola Gergő 1, Heisz Domonkos 2, Szalai Milán 17/6, Vicze Kristóf 2, Uzonyi Zalán 7, Csopó Tomaj -,
 
A mérkőzés előtt több játékos is jelezte, hogy megbetegedett, vagy éppen a tanulás miatt nem tudja vállalni a szekszárdi mérkőzést. Ennek ellenére délután elindultunk a mérkőzésre. Nem ismertük az ellenfelünket ezért bizakodva vártuk a mérkőzést. Fizikálisabban erősebbek, magasabbak és gyorsabbak voltak a szekszárdi fiúk, de a kosárlabda játék része az nálunk volt. Igaz az eredmény ezt nem tükrözi, de sajnos 40 perc(!) zóna védekezéssel győztek! Azt tudni kell, hogy ebben a korosztályban a kinti dobások még nagyon rossz százalékkal sikerülnek ezért zóna védekezéssel mérkőzést lehet nyerni. Szerintem ez nem biztos, hogy jó a kosárlabdának és a gyerekeknek. De nem mentegetőzni szeretnénk, mert egy nagyon tanulságos és jó mérkőzést játszottunk, aminek meg lesz az eredménye. Gratulálok a fiúknak, férfiasan küzdöttek és nagyon sok szép kosárlabda elemetmutattak be.
 
Hajrá Dombóvár !!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top