Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, április 28, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-Marcali VSzSe

Dombóvári Kosársuli - Marcali VSZSE : 98 - 83 (28-21, 19-24, 20-21, 31-17)
Dombóvár 200 néző, v.: Söjtöry, Gyurka
Dombóvár: Németh, TAMÁS 24/6, BANAI 19/6, PÖLÖSKE 22, Farkas. Cs.: SZILÁGYI 25/9, Szili, Fodor 8, Várallyay, Tóth.

Decemberi marcali mérkőzésünkön sikerült győzelmet szereznünk, szerettük volna ezt megismételni. Ellenfelünk két új játékossal is erősítette keretét, a múlt heti bajnoki mérkőzésükön a Sopron csapatával játszottak egy szoros mérkőzést, 5 ponttal maradtak alul.
A mérkőzés elején felváltva estek a kosarak, igyekeztünk gyors támadások révén könnyű pontokat szerezni. Farkas Péter korai kiválása miatt (sérülés) rendezni kellett a sorainkat. A negyed végére 7 pontos előnyt szereztünk.
A második negyedben a palánk alól sok pontot kaptunk, nem védekeztünk jól ellenfelünk 2-2-i ellen, hiányzott a kellő keménység, harcosság. Közben a marcaliak területvédekezésre váltottak, kinti dobásaink révén tartottuk magunkat. A Marcali 9-0-ás futására sikerült egy hasonló 9-0-val válaszolnunk, így  47-45-ös hazai előnnyel készülhettünk a fordulásra.
A második félidőben továbbra is zónázott ellenfelünk, a folytatásban is próbáltunk gyors támadások végén kosarakat szerezni. Teljesen nyílt volt a mérkőzés, 1 pontos előnnyel kezdhettük az utolsó negyedet. Nagyon jól támadtunk ekkor, kevés eladott labdánk volt, a lepattanók is megvoltak, jól váltogattuk a védekezésünket. Az utolsó 4 percben 85-81-es állásnál sikerült egy 13-0 rohammal eldöntenünk a mérkőzést, a véleményem szerint kissé elfáradó Marcaliak ellen.
 
Gratulálok a csapat minden tagjának!
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top