Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, máj. 03, 2024

NB2- Siófoki Kosársuli-Dombóvári Kosársuli KE

 

Siófoki Kosársuli - Dombóvári Kosársuli: 80-56 (24-22, 17-18, 19-7, 20-9)
Siófok v.: Fekete, Pécsi
Dombóvár: NÉMETH 7/3, Tamás 4, BANAI 25/21, Pölöske 12, Farkas 6. Cs.: Kőnig 2, Szili, Várallyay, Sarkadi

 
Fontos mérkőzésre készültünk egyik rivális csapatunk a Siófok ellen, győzelmünk esetén feljebb léphettünk volna a tabellán. Sajnos nehezítette a dolgunkat, hogy Szilágy, Fodor, és Tóth nem tudtak a csapattal tartani. Fontos volt a jó kezdés, ezt a srácok remekül megvalósították. A siófokiak zónavédekezése ellen nagyon bátran, és jól is támadtunk, Banai remekbe szabott tripláival a negyed közepén a vezetést is át tudtuk venni (9-13). Támadásban sajnos ellenfelünk magas emberei révén jól kihasználta fizikális fölényét, így a negyed végére visszavette a vezetést. Hasonlóan jól folytattuk a második negyedet, igaz volt egy-két bosszantó eladott labdánk, ennek ellenére nagyot küzdöttek a srácok. Lehetőségeinkhez képest  jól semlegesítette fiatal csapatunk a Siófok rutinos centereit. Mindössze 1 pontos hazai előnnyel vonulhatott pihenőre a két csapat.
 Fordulás után sokkal agresszívebb lett a somogyiak védekezése, nem estek be az első dobásaink, emiatt kapkodni kezdtünk. Egy 10-0-ás etappal ellépett a Siófok, sajnos futnunk kellett az eredmény után. Bár volt még egy felzárkózási kísérletünk, de ez meghiúsult ami talán a fáradtság számlájára írható. Hiányoztak a betörések, a különböző szituációkban nem volt aki felvállalta volna a védelem bontását, sajnos úgy érzem fejben is feladtuk. A negyedik negyed közepére 20 pontos különbség alakult ki a két csapat között, ezt az előnyt a hazaiak meg is tartották a mérkőzés végéig, és teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

A csapatot dicséret illeti az első félidei játékáért, de összességében sokkal több kell, hogy egy ilyen szintű csapat ellen esélyünk legyen a győzelemre. Amit már biztosan kijelenthetünk 5. helyen végzett csapatunk a bajnokságban, függetlenül a két hátralevő meccsünktől..!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top