Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, máj. 02, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-FKSE Szekszárd

Dombóvári Kosársuli KE - FKSE Szekszárd: 88-71 (20-18, 25-22, 20-13, 23-18)
Dombóvár 150 néző, v.: Bálind, Földvári
Dombóvár: Németh 2, TAMÁS 14/6, BANAI 20/12, Pölöske 12, FARKAS 20. Cs.: SZILÁGYI 13/3, Szili 2, Kőnig, Várallyay, Fodor 3, Tóth 2.
 
Az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén a Szekszárd csapatát fogadtuk. Ebben az  évadban harmadik alkalommal találkoztunk velük, az őszi Hepp-Kupa mérkőzésünkön nagy arányú vereséget szenvedtünk, a januári bajnokin viszont győztesen hagyhattuk el a pályát. A találkozó első negyedében jó támadásokat vezetve sikerült 8 pontos előnyt szereznünk, ekkor a védekezésünk is jól működött. Vendég időkérés után azonban Lőrincz pontjaival ellenfelünknek sikerült felzárkózniuk, 2 pontra olvadt a különbség a két csapat között. A második etapban is hasonló mederben folytatódott a mérkőzés, kosárra kosár volt a válasz, nem tudtuk leszakítani a szekszárdiakat. Betudható ez annak, hogy a védekezésünkbe rendre egy-egy hiba csúszott.
A fordulás után ezeken a védekezési hibákon sikerült javítanunk, és ezáltal megnyugtatónak mondható 10 pontos előnyt harcoltunk ki (50-40), amelyet sikerült is állandósítanunk. Szép támadásokat vezettünk, jó döntéseket hoztunk, ami egyébként jellemző volt az egész második félidőre. A negyedik negyedben fiatal centereink Farkas, és Pölöske agilis játéka révén tovább tudtuk növelni előnyünket (a szerzett 23 pontunkból 17 pontot szereztek). Dicséret illeti az egész csapatot, nagyon egyenletes teljesítménnyel sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést igazi csapatjátékkal. Minden negyedet hoztunk - a bajnokság során először-, sikerült komolyabb hullámvölgy nélkül megszereznünk a győzelmet.
Gratulálok!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top