Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

kedd, április 23, 2024

U11- Kenguru 7. forduló Pécsen

Kenguru kupa 7. forduló 2014. április 6. Pécs, TÁSI sportcsarnok
 
Szenzációs forduló a Kenguru kupában!
 
KASI Delfinek" A"---Dombóvári Kosársuli 58--64
Reizinger Máté (5), Horváth Boglárka (6), Lép Adrián (-), Holczmann Dominik (7), Szőke Bálint (14), Nagy Balázs (2), Fehérvári Csinszka (-), Slavati Bence (1), Halmai Dániel (23), Vida Máté (1), Kovács Kornél (5), Szép Márton (-),
 
Dombóvári Kosársuli--Pécs TÁSI 62--59
Reizinger Máté (6), Horváth Boglárka (10), Lép Adrián (-), Holczmann Dominik (9), Szőke Bálint (11), Nagy Balázs (7), Fehérvári Csinszka (1), Slavati Bence (3), Halmai Dániel (7), Vida Máté (1), Kovács Kornél (2), Szép Márton (5)
 
Az egy héttel ezelőtti forduló jót tett a csapatnak. Mertünk nagyot álmodni, és meg is valósítottuk önmagunkat.Két olyan ellenféllel szemben csillogtattuk meg a tudásunkat, akiket a a kupa elején ugyan megvertünk, de a többi fordulóban beleszaladtunk egy-egy nagy vereségbe.Gyerekeknél minden lehetséges. Most volt az a forduló, hogy mindenki ott volt, akire számítani lehetett. Nem volt beteg, teljes létszámmal, hatalmas küzdeni akarással, igazi csapatként léptünk fel a pályán. Mindenki a maximumot hozta ki önmagából.Sokkal pontosabb és gyorsabb volt a játékunk, mint eddig bármikor. Mindig volt valaki, aki túllendítette a társait a holtponton. Az egész pályás letámadást csaknem hiba nélkül tudtuk megoldani, amiből rengeteg jó helyzet alakult ki, kétpontos kosárral kamatoztatva. Végre szedtük a lepattanó labdákat, fizikailag és fejben is ott voltunk a pályán. Gratulálunk az egész csapatnak a győzelemhez, a szülőknek köszönjük a biztatást! Mindkettő nagyon jól esett!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top