Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

X. Mini Manó Kupa Baján

   

X. Mini Manó Kupa Baja. (2014. április 12.)

Április 12.-én Baján rendezték a X. jubileumi mini manó kupát, ahol 3 Dombóvári csapattal indultunk el a 2004-es korosztályban. 26 csapat nevezésével 3 pályán zajlottak a küzdelmek 2 palánkra 3-3 ellen +1 csere játékossal minden csapatban. 4 csoportba voltak beosztva  a gyerekek. Csapataink a Dombóvári Tigrisek (Lép Adrián, Fehérvári Csegő, Rákosfalvi Soma, Futó Dániel) Dombóvári Darazsak (Fábián Ticián, Berta Boldizsár, Barabás Ábel, Kovács Benjamin, Holczmann Belián) Dombóvári Párducok (Szőke Bálint, Reizinger Máté, Halmai Dániel).
 
 
Mind 3 csapatunk győzelemmel kezdte a csoport küzdelmeket, majd a tigrisek és a darazsak  a többi  mérkőzésből még 1-1 meccset megnyerve saját csoportjaik negyedik helyén végeztek. Így a helyosztón mindegyik csoport negyedikével meg kellett mérkőzniük, ezért történhetett meg, hogy egymás ellen is játszaniuk kellett, amit szoros csatában 1 ponttal a Tigrisek csapata nyert meg. Másik 2 ellenfelét mindkét lelkes csapatunk legyőzte így végeztek egymás után a 17. és 18. helyen.
 
 
 
A Párducok csapatáról még nem esett szó ők nagyon szép játékkal mind a 6 csoportmeccsüket magabiztosan megnyerve végeztek a csoportjuk élén, ők egyből az első 4 csapat közé kerültek. Hasonlóan itt is a 4 csoport elsői  mérték össze a tudásukat, hogy kikerüljön a végső győztes. Egy szegedi, bajai, és dusnoki csapatott kellet legyőznünk ahhoz, hogy a végén mi örülhessünk, amit a srácok ebben a sorrendben meg is tettek. A mérkőzések számszeri végeredménye (5:2, 5:0, 5:0). Talán nem nagyképűségből de mondhatni a 3 fiú olyan játékot mutatott a döntők folyamán, amit ilyen korosztályban ritkán látni, nem is jelzi ezt jobban, mint más csapatok edzői és szülei elismerése.
 
Így teljesen megérdemelten nyertük meg a Kupát!!! 
 
 
Összességében, amiért beneveztük csapatainkat a tornára, hogy sok pörgős és jó mérkőzést játszanak, maximálisan elértük vele a célunkat. Minden csapatomnak és játékosomnak gratulálni szeretnék, mert úgy gondolom minden mérkőzésen teljes erőbedobással és akarattal álltak oda és aki éppen pályán volt minden porcikájával nyerni akart!  Ezúton szeretnék gratulálni Fehérvári Csegőnek, aki a dobóverseny 2. helyén végzett!  150 gyerek részvételével került sor erre a versenyre és ebből  a sok gyerekből sikerült a dobogó 2. fokára felállnia! (Csak, hogy itt se maradjunk dobogós hely nélkül).
 
 
Végül minden szülőnek meg szeretném köszöni a segítséget  az egész napos türelmet. Úgy gondolom, nekik is egy élmény volt ez a szép sikeres nap, ahogy én láttam. Talán mondhatom, hogy élveztétek ti is a meccseket, nem utolsó sorban bátran merem állítani ha lett volna egy olyan kupa, hogy a legjobban szurkoló város illetve leghangosabban szurkolók, akkor ezt a kupát is hazahoztuk volna, ami a Ti érdemetek!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!!!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top