Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 05, 2024

INTERSPORT YOUTH FESZTIVÁL 2014' Kaposvár

31 ország képviseletében érkeztek csapatok a világ minden részéről. Labdarúgás sportágban jubileumnak számított a rendezvény, ugyanis 10. évfordulóját ünnepelte a fesztivál. Kosárlabda sportágban ez volt a második  év. 31 csapat nevezett be az U12-es korosztálytól kezdve az U20-as korosztályig, mindkét nemben. A Dombóvári Kosárlabda Suli az idei évben először vett részt a tornán.
Mint, ahogy a fesztivál szó jelenti, cél az volt, hogy a kosárlabdán keresztül ismeretségek, barátságok szövődjenek,  más kultúrájú sportolókat megismerhessünk és színvonalas megmérettetésben részesüljünk. Az ünnepélyes megnyitó után került sor öt napon át a mérkőzésekre, amelyeket a Toldi illetve a Klebensberg iskola tornatermében rendeztek. 
 
Az U12-es korosztályban résztvevő csapatok: 
 
UZHGOROD Zubik  Ukrajnából,  
KASI I,
KASI II,
és Dombóvárról 22 játékos szereplésével 8 évestől 12 éves játékosok, Dombóvári Kosársuli I-es és II-es  csapat.
 
Játékosok: Reizinger Máté, Szőke Bálint, Kocsis Zsolt, Heisz András, Horváth Boglárka, Nagy Balázs, Slavati Bence, Halmai Dániel, Takács Arnold, Holczmann Dominik, Fehér Benjamin, Óliás Dóri ,Kovács Kornél, Lép Adrián,Fehérvári Csegő, Berta Boldizsár, Kuti Dominik, Vida Máté, Katatics Kolos, Fehérvári Csinszka, Kovács Benjamin, Szép Márton, 
 
Az első körben mind az öt team 4-4 mérkőzést játszott. Az első megmérettetések után az egyik csapatunk az első, a másik csapatunk körbeverés után a 3. helyen végzett. Ez utóbbi csapat a dobott, kapott gólkülönbség alapján  az utolsó napon már nem szerepelt, de annál nagyobb hangorkánnal biztatta az I-es csapatot az aranyérem megszerzésére és torna megnyerésére.
 
Meglévő erednények:
Uzhgorod Zubik Ukrajna-KASI I                         47:26
Uzhgorod Zubik-KASI II                                       53:45
Uzhgorod Zubik-Dombóvári Kosársuli II        47:25
Dombóváir Kosársuli I-KASI I                           58:35
Dombóvári Kosársuli II-Kasi II                         25:68
Dombóvári Kosársuli I-Uzhgorod                    48-47
Dombóvári Kosársuli II-KASI II                        46-43 /kétszeres hosszabbítás után/
KASI I-KASI II                                                        61:50
 
Rájátszás:
Dombóvári Kosársuli I-KASI I                       54:31
Uzhgorod Zubik-KASI II                                   45:39
 
Bronz éremért:
KASI I –KASI II                                               43:63
 
Arany éremért:
Dombóvári Kosársuli I-Uzhgorod Zubik          54:36
 
 
Ha valaki hallotta már a magyar himnuszt saját csapata számára játszani, az elmondhatja a legfelemelőbb élmény, ami az ember életében adódik. 
 
 
Gratulálunk a Kosársuli minden játékosának, hogy nyár közepén szabadidőt nem kímélve lelkiismeretes munkával képes volt edzésekkel készülni a Youth fesztiválra, színvonalas,fergeteges és fair  játékkal  elnyerte nem csak a legjobb csapatnak járó jutalmat, hanem összefogásból újra példát nyújtott Kaposvár városában.
Köszönjük, hogy szerepelhettünk a tornán, nagyszerű volt a szervezés, jó volt a játékvezetés, a megnyitó, a programok, a Virág fürdő.
Köszönet a Dombóvári Kosársulinak, hogy finanszírozta a költségeket,a szülőknek, akik eljöttek újra szurkolni, és minden edzőnek aki besegített ezen eredménynek az eléréséhez

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top