Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, máj. 03, 2024

NB2- NB2-es csapatunk is megkezdte a felkészülést a 2014/2015 szezonra

 
Augusztus 18-án hétfőn elkezdte a felkészülést a következő 2014/15-ös bajnoki szezonra az NBII-es csapatunk is. Az első edzés előtt rövid beszédet tartottak vezetőink, majd egyből kezdetét vette a munka. Az első napokban elsősorban erőnléti edzések lesznek, de taktikai elemek is belekerülnek a programba. Majd szeretnénk 1-2 felkészülési meccset játszani, amelyek még egyeztetés alatt állnak. Első tétmeccsünk szeptember 20-a körül várható (pontos kiírás még nincs), amely Hepp-Kupa 1. fordulója lesz.
 
  
 
A csapat magja továbbra is együtt marad, - egyedül Szili Tamás hagy fel az aktív játékkal - lesznek viszont érkezők. Panta István Bonyhádról, Csűrös Bence Szekszárdról teszi át székhelyét, Balogh László és Kollár Soma egy év kihagyás után térnek vissza, Baumann Gergő Tamásiban játszott, és ha ideje engedi csapatunkat fogja erősíteni. A szakmai munkát továbbra is Szőke Balázs és Halmai Balázs végzi.
 
   
 
Nagy lelkesedéssel kezdte a csapat a munkát, szeretnénk előrébb lépni a bajnokságban, egy jó eredménnyel előrukkolni, amelyhez minden adva van.
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top