Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, máj. 03, 2024

U16- Dombóvári Kosársuli - PVSK Panthers

Nagyon fontos győzelmet arattunk!
2014.10.17. Dombóváron U16- regionális bajnokság első szakasz
Dombóvári Kosársuli KE-PVSK Panthers 84-71 (23-13, 19-23, 16-18, 26-17)
Szigetközi István -, Heisz Domonkos 10/6, Szabotin Zalán 14, Vicze Kristóf 19/3, Habler Péter -, Juhász Patrik -, Csáki Benedek 4/3, Smátrola Gergő 4, Törzsök Szabolcs -, Bíró Máté 25, Csapó Tomaj 3/3, Csapó Zsombor 5.
 
Erre a mérkőzésre készültünk augusztus 7.-től, mert a papírforma szerint a továbbjutás 2. helye a két csapat között fog eldőlni. De a kosárlabdában minden elképzelhető és még nagyon az elején vagyunk. 
Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyors kosarakkal és jó védekezéssel 18-4 volt az eredményjelző táblán a mi javunkra. A PVSK csapata rendezte a sorokat és kezdett visszazárkózni. A negyed végén 23-13-as állással tudtunk megpihenni. A következő időszakban nehéz perceket éltünk át, mert Csáki Benedeknek már 4 faultja volt, Vicze Kristófnak pedig a bokája sérült meg.  Ennek ellenére mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot. Felváltva estek a kosarak, majd jött a hideg zuhany ismét, amikor Smátrola Gergő térde is megsérült. Neki sajnos fel kellett adni a küzdelmet, de hamarosan ismét csatasorba állhat majd. Közben Kristófot összedrótoztuk, mert kulcsjátékos volt. A harmadik negyed 6. percében megfordította a pécsi csapat az eredményt és így már ők vezettek 2 ponttal (49-51). A palánkok alatt azonban Szabotin Zalán és Bíró Máté kimagasló teljesítményt nyújtottak. A korcsoporthoz képest kimagasló mérkőzést láthatták a nézők, magas színvonalon játszott mindkét csapat.  A 4. negyedben aztán érződött a nagyon jó fizikális felkészültségünk és nagy sebességgel folytattuk a mérkőzést, melyet 13 pontos különbséggel tudtunk megnyerni! Egy nagyon jó csapat ellen, megérdemelten győztünk! Gratulálunk a srácoknak, de megyünk tovább, mert ez még csak a kezdet.
Hajrá Dombóvár !

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top