Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 05, 2024

U12- 1. forduló Pécsen

U12 1. forduló Pécs

            Kalandosra sikerült a szezon első bajnoki fordulóra minden szempontból. Először is lerobbant a buszunk Pécsen az Árkád előtt, onnan a csarnokig szülők segítségével jutottam el a kezdő ötössel, hiszen ki volt írva a mérkőzés. A csarnokban nem kaptunk öltözőt, ezért a folyosón öltöztünk, sietve. Eközben megérkezett a csapat többi része, és el tudtuk kezdeni a bemelegítést.

1. mérkőzés
KAP Sasok 1 – Dombóvári Kosársuli (43-26)
Az első mérkőzésünket a házigazda Pécs ellen játszottuk. Nem tudtak felpörögni a játékosok, nem vettek fel a Pécsiek ritmusát. Sok hibával játszottunk, melynek meg is lett a következménye, győzött a KAP Sasok csapata.
Reizinger M. (2), Horváth B. (6), Lép Adrián (1), Holczmann D. (-), Szőke B. (5), Nagy B. (3) Kuti D. (-), Slavati B. (1), Halmai D. (6), Katatics K. (1), Fehérvári Cs. (-), Szép M. (-), Vida M. (1), Kovács K. (2)
 
2. mérkőzés
Dombóvári Kosársuli – Szekszárdi Dínók GYKSE (53-40)
A második mérkőzésre helyre állt a rend a csapatban, jó csapatjátékkal, sebesség különbséggel sikerült győznünk a Dinók ellen.
Reizinger M. (5), Horváth B. (9), Lép Adrián (-), Holczmann D. (4), Szőke B. (11), Nagy B. (-) Kuti D. (-), Slavati B. (1), Halmai D. (16), Katatics K. (-), Fehérvári Cs. (-), Szép M. (6), Vida M. (1), Kovács K. (-)

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top