Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 05, 2024

U12- 2. forduló Kaposváron

U12 – 2. forduló Kaposvár

1. mérkőzés
KASI Delfinek „A” – Dombóvári Kosársuli (49 - 33)
A második gyermek forduló első mérkőzésén a házigazda csapat ellen kezdtük. Talán a korai kelés és indulás miatt nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát a játékosaink, talán a két sérült játékos kiesése volt az ok, de sajnos vereséget szenvedtünk a KASI Delfinek csapata ellen.
Reizinger M. (7), Horváth B. (9), Lép Adrián (1), Holczmann D. (7), Szőke B. (-), Nagy B. (3) Kuti D. (-), Halmai D. (5), Katatics K. (-), Fehérvári Cs. (-), Szép M. (-), Vida M. (-), Bőzsöny B (-), Kovács K. (1)

2. mérkőzés
Dombóvári Kosársuli – KAP Sasok 1. (35-69)
A második mérkőzés közben újabb két játkosunk sérült meg, ezáltal már nem volt lehetőségünk a cserére, olyan játékosok is sokat játszottak, akik nemrég kezdtek el kosárlabda. Sok hibával játszottunk, melynek oka lehet az egymást követő két mérkőzés, a fáradtság, mivel nagy tempó volt mindkét mérkőzésen.
Reizinger M. (2), Horváth B. (5), Lép Adrián (1), Holczmann D. (5), Szőke B. (-), Nagy B. (7) Kuti D. (-), Halmai D. (11), Katatics K. (-), Fehérvári Cs. (-), Szép M. (3), Vida M. (1), Bőzsöny B (-), Kovács K. (-)

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top