Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

kedd, máj. 07, 2024

U16- PVSK Panthers-Dombóvári Kosársuli kE

U16 Kadett Fiú Regionális bajnokság  2014.11.23.
PVSK Panthers Pécs- Dombóvári Kosársuli  KE 73-51 (16-15, 20-9, 17-16, 20-17)
Heisz D. 8, Vicze K. 7, Csáki Benedek 2, Szabotin Z. 6, Biró M. 11. csere:Horváth P. 7/3, Juhász P. 2, Habler P. -, Csapó T. 1, Csapó Zs, 7
 
Idén harmadszor kerültünk szembe a pécsi csapattal, még a szezon elején egy felkészülési mérkőzésen maradtunk alul, majd már bajnoki mérkőzésen otthon diadalmaskodtunk 12 ponttal, most pedig nem kisebb volt a tét, mint a csoport 2. helyének megszerzése, ami továbbjutást érhet! Ennek fényében készültünk a mérkőzésre nem titkolt szándékunk volt, győzelem megszerzéséért utaztunk Pécsre esetlegesen, ha számunkra kedvezőtlenül alakul a mérkőzés, akkor is 12 pont különbség alatt szerettük volna tartani a végeredményt! 
Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan megbeszéltük agresszívak voltunk védekezésben. Próbáltunk gyors támadásokat vezetni, ha nem sikerült felállt védelem ellen okosan támadni. Gyakorlatilag nem nagyon tudott egyik csapat sem elhúzni a másiktól, fej-fej mellet haladva a negyed végeztével, 1 pontos pécsi előnyt mutatott az eredményjelző.  Mindkét csapat folytatta agresszív védekezését,  a mérkőzés 17. percéig állandósult minimális 2-3 pontos hazai vezetés, ekkor azonban támadásban rossz döntéseket hoztunk, amit a pécsi csapat gyors indításokkal meg is büntetett, valamint a bíró sporttársak is hoztak számunkra kedvezőtlen, érdekes ítéleteket így egy 10-0 hazai rohammal 12 pontos pécsi előnyt mutatott az eredményjelző! A 3. negyed elején maradt a 10-12 pontos különbség ekkor zóna védekezésre váltva, láthatóan meg zavartuk a pécsi csapatot és egy 0-6 rohammal felzárkóztunk 6 pontra. A hazai csapat gyorsan időt is kért, soraikat azonban nem nagyon sikerült rendezni, tovább folytatva jó védekezésünket, labdát szerezve támadtunk ziccer helyzetben jobb szó nincs rá agyon ütötték játékosunkat, amit egyedül a 2 bíró sporttárs nem észlelt a csarnokban érthetetlen módon. Ezután következet 2-3 hasonló rossz ítélet, részünkről pedig eladott labda rossz támadás, amit a pécsiek kegyetlenül meg is büntettek és a negyed végére ismét 14 pontos előnyt mutatott az eredményjelző.
A  záró negyedre láthatóan elfáradtunk, erőnk sem maradt az újabb felzárkózásra, illetve ebben továbbra sem minket támogattak a játékvezetők.  Összességében büszkék vagyunk a csapatra, jól küzdöttek minden tőlük telhetőt megtettek, most már előre tekintünk, meg próbáljuk az eddig veretlen Kaposvári csapatot megverni, úgy még mindig elérhetjük célunkat a 2. helyet megkaparintani csoportunkban.
A mérkőzést 2014.12.02. rendezik a Dombóvári Sportcsarnokban 16:15 órai kezdettel minden szurkolót, szülőt sok szeretettel!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!!!!!!!!!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top