Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szerda, máj. 08, 2024

U11 "B"- 2. forduló Pécsen

U11/B Kenguru, 2. forduló Pécs (Tási)

1. mérkőzés
Dombóvári Kosársuli U11/B – Pinkk Komló Sport KK (5-79)
Vincellér N. (1), Berta N. (-), Holczmann B. (3), Szőke H. (1), Barna L. (-), Takács K. (-), Molnár B. (-), Trupp V. (-), Jobbágy B. (-), Balog B. (-)
 
A második kenguru forduló Pécsen került megrendezésre. Az első mérkőzést a Komlói Pinkk csapata ellen játszottuk. A komlói lányok idősebbek voltak, régebb óta kosárlabdáztak, mint a mi csapatunk. Az egészpályás letámadás a Komló részéről nem könnyítette meg a dolgunkat, viszont mind a tíz játékosunk az utolsó pillanatig mindenféle elkeseredés nélkül küzdött és hajtott az eredménytől függetlenül is.

2. mérkőzés
KAP- Szigetvár - Dombóvári Kosársuli U11/B (78-10)
Vincellér N. (5), Berta N. (1), Holczmann B. (2), Szőke H. (-), Barna L. (-), Takács K. (1), Molnár B. (-), Trupp V. (-), Jobbágy B. (1), Balog B. (-)

A második mérkőzést a szigetvári csapat ellen játszottuk. Ők is idősebbek voltak, mint a mi játékosaink, és erősebbek is. Szintén nem szegte kedvét senkinek sem a pontkülönbség, sem más egyéb tényező. Mindenki próbálta megtenni a lehető legtöbbet azért, hogy pontot tudjunk dobni. Nagy harc folyt a labdákért, illetve a dobások megakadályozása miatt is. Ezen a mérkőzésen más több kosarat tudtunk szerezni is. Sok játékosnak ez volt élete első kosárlabda mérkőzése, ezt tükrözte az első mérkőzés előtti hatalmas izgalom, és a megszeppentség is. A második mérkőzésre viszont már kezdtek belejönni, és kezdték megérteni a játék lényegét.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top