Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szombat, április 27, 2024

U11 "A" 3. forduló Dombóváron

Kenguru Bajnokság U 11.2014. december 20. szombat. Dombóvár, Szent Orsolya Iskolaközpont
Kosárlabda Akadémia, Pécs---Dombóvári Kosársuli  54--69
 
1. negyed   19--14
2 .negyed   11--17
Büntetők      4-   5
3. negyed     7--16  
4. negyed   13--17
 
Dombóvári KosársuliReizinger Máté (13), Barabás Ábel (2), Lép Adrián (13), Szőke Bálint (11), Berta Boldizsár (-), Fehérvári Csegő (3), Halmai Dániel (21), Katatics Kolos (1), Kuti Dominik (3), Rákosfalvi Soma (1), Futó Dániel (1)
 
Régi nagy riválisunk ellen kezdtük a hazai forduló első mérkőzését. Kicsit kapkodva indult az első negyed, nagy rohanás, kimaradt ziccerek jellemezték az első 10 percet. Kerestük a mini palánkot, nem találtuk el a gyűrűt, kihagytuk a kidolgozott helyzeteket. A 2. negyed ugyanilyen hajtósan indult, de sokkal magabiztosabb játékkal sikerült egy pontos vezetésre kihozni az első félidő végét. A büntetőket szerencsére pont azok a játékosok értékesítették, akik a mérkőzés során nem jutottak jelentősebb szerephez. Aztán a második félidő sokkal kiegyenlítettebb lett a dombóvári fiúk részéről. Sikerült megnyugodnunk, hoztuk a saját játékunkat, mi irányítottuk és tartottuk kezünkben a mérkőzést. További egész pályás letámadás, gyors passzok, klasszis megoldások tették élvezetessé a játékot. Bár a csapattagok technikai felkészültsége nem kiegyenlített, mégis bízom benne, hogy a bajnokság következő mérkőzésére sikerül azoknak a játékosoknak is felzárkózni, akik most birkóznak meg életük első meccseivel. Dicséret az egész csapatnak lelkesedésükért, hozzáállásukért, igazi harcos kiállásukért.
 
Dombóvári Kosársuli--Pécsi VSK Kisgőzösök  85--54
 
1. negyed  15-- 9
2. negyed  24--13
Büntetők    4--   8
3. negyed  13--  7
4. negyed  19--17
 
Dombóvári Kosársuli: Reizinger Máté (14), Barabás Ábel (3), Lép Adrián (4), Szőke Bálint (14), Berta Boldizsár (4), Fehérvári Csegő (3), Halmai Dániel (22), Katatics Kolos (5), Kuti Dominik (13), Rákosfalvi Soma (-), Futó Dániel (3)
 
Kis pihenő után kezdődött a 2. felvonás a pécsi lányok elleni mérkőzés. A lányok magasságuk ellenére ügyes, képzett játékosok, de a fizikai állóképesség, a robbanékonyság a gyorsaság, a precizitás egyértelműen a dombóvári fiúk mellett szólt. Bár ész nélküli rohanás jellemezte az első negyedet, sikerült értékesítenünk jó néhány támadást.A 2. negyedre végre megnyugodva, élvezetes játékkal próbáltuk kihasználni a hazai pálya előnyeit valamint technikai fölényünket.
Többszöri időkérést beiktatva igyekeztünk a befutásos, mögéfutásos  játékokokat gyakorolni, a mélységi mozgásokat, a helyezkedéseket, egyelőre nem sok sikerrel. Továbbra is dicséret illeti azokat a játékosokat akik számára ez a játék fontos, akik bevállalják a kemény edzésmunkát, jelen vannak minden tréningen és mérkőzésen. Minden elfogultságon kívül állítom, kiemelkedő képességű, technikailag és fizikálisan toppon lévő játékosok alkotják a csapatot. Köszönet továbbra is minden edzőtársnak, akik szakmailag és szülőként rengeteget tesznek  ehhez a csapathoz! Bravó fiúk, nagyszerű volt a hétvége!
Hajrá Dombóvár!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top