Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szombat, április 27, 2024

U11 "B"- 4. forduló Pécsen

U11 „B” 4. forduló, Pécs 2015.01.17. Pécs, Pécsi Református Kollégium Gimnázium, és Általános Iskola

KAP-Jókai/Köztér – Dombóvári Kosársuli U11/B  29 – 33
Vincellér N. (2), Berta N. (-), Holczmann B. (9), Szőke H. (5), Győri M. (2), Barna L. (2), Nemetz M. (-), Tarnai T. (-), Óliás G. (2), Takács K. (5), Molnár B. (1), Trupp V. (2), Balog B. (3)
A 2015-ös év első fordulójának első mérkőzésén a Kosársuli legkisebbjei győzelmet tudtak szerezni! A játékosok kivétel nélkül hozzátették minden tudásukat a mérkőzéshez. Az utolsó két negyedben sikerült megfordítani a mérkőzését, rengetek labdát sikerült szerezni az ellenfél csapattól. A szoros eredmény tudatában sem izgultak a gyerekek, csupán a játékkal foglalkoztak. Segítették egymást és csapatként dolgoztak együtt.
 
      
 
 
Dombóvári Kosársuli U11/B – KAP- Koch/Deák  27 – 42
Vincellér N. (6), Berta N. (-), Holczmann B. (12), Szőke H. (3), Győri M. (-), Barna L. (1), Nemetz M. (-), Tarnai T. (-), Óliás G. (2), Takács K. (3), Molnár B. (-), Trupp V. (-), Balog B. (-)
A 4. forduló második mérkőzésére kissé elfáradt fejben a csapat, ami nem meglepő 8-9-10 éves gyerekeknél, nem tudtak koncentrálni a rájuk háruló feladatokra. Sok eladott labdánk volt, sokszor maradtunk le védekezéskor. Talán betudható annak is, hogy a két mérkőzésünk közt volt egy meccsnyi pihenőnk, amit nem teljesen a pihenésnek szenteltek a gyerekek.
A következő fordulóra még nagyobb elánnal készülünk! Bízva a további sikerekben!
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top