Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, máj. 06, 2024

U12- 5. forduló Székesfehérvár

2015.02.01. Székesfehérvár, 5. forduló, felsőház
 
Atomerőmű SE-Dombóvári Kosársuli KE 33-84 (8-34, 4+2-9+5, 11-22, 8-14)
Reizinger Máté 13, Horváth Boglárka 1, Lép Adrián 4, Szőke Bálint 19, Nagy Balázs 5, Slavati Bence 2, Halmai Dániel 7, Katatics Kolos 2, Kuti Dominik 4, Vida Máté 8, Holczmann Dominik 9, Szép Márton 10, Szabó Zalán -, Kovács Kornél -.
 
Az utolsó fordulón történt 2 győzelmünkkel bejutottunk a felsőházba. Két régiót vontak most össze a Pécsit illetve a Székesfehérvárit. 3 csoportban zajlanak a küzdelmek 9 csapattal. A felsőházi fordulókat a "B" csoportban kezdtük, két új ismeretlen ellenféllel szembe. Az első mérkőzést a paksi csapattal játszottuk, ahol már az első negyedben megmutatkozott az erőfölényünk. Azonnal maximális sebességre kapcsoltunk és végig az egészpályás letámadással több könnyű kosarat szereztünk. Mindenki alázattal és tisztelettel ment a pályán és csapatként működtünk. Sikerült egy nagy arányú győzelmet aratni, egy olyan csapat ellen akik a végéig sportszerűen küzdöttek és nem adták fel.
 
 
Dombóvári Kosársuli KE-DKKA Villámok 60-35 (17-11, 17+6-8+1, 11-6, 9-9)
Reizinger Máté 6, Horváth Boglárka 12, Lép Adrián 3, Szőke Bálint 4, Nagy Balázs 10, Slavati Bence 1 Halmai Dániel 12, Katatics Kolos 2, Kuti Dominik 3, Vida Máté 2, Holczmann Dominik -, Szép Márton 5, Szabó Zalán -, Kovács Kornél -.
 
A második mérkőzés nehezebb volt, mivel a fehérvári lányok igen magasak és erősek voltak. Tudtuk, hogy ha a lepattanókra jobban koncentrálunk és a tanultak alapján az ellenfelet kizárjuk, majd leszedjük a labdát, abból sok gyors indítással nyerhetünk. Nehezen indult be a játékunk, de a második félidőre mindenki a helyére került és robogott a "Kisvasút"! Ismét ki kell emelni egy játékost, aki a harmadik negyedben nála másfél fejjel magasabb leányzót nulla ponton tartotta őt Szőke Bálintnak hívják. Már többször bebizonyítottuk, hogy a kosárlabda játék nem csak a kosárszerzésből áll! Természetesen ehhez kellett minden egyes játékos győzni akarása! A legfontosabb még mindig az, hogy jól érezzük magunkat a pályán és szeressünk kosárlabdázni. 
Köszönjük a szülőknek, hozzátartozóknak a példamutató szurkolását és hogy elkisérték a csapatot!
 
 
HAJRÁ DOMBÓVÁR!
 
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top