Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, április 28, 2024

U16- Dombóvári Kosársuli KE-Bajai Bácska FKE

 
Dombóvári Kosársuli KE – Bajai Bácska FKE  61-78 (18-20, 9-21, 24-12, 10-25)
Dombóvár: Heisz 7/3, Csáki 2, Vicze 20/3, Szabotin 10, Bíró 18. Csere: Csapó Zs. 2, Smátrola 2, Juhász -, Horváth -, Törzsök-, Habler -, Csapó T. -.
 
A fiú regionális bajnokság első mérkőzését játszottuk, itthon a Baja csapata ellen. Sajnos a mérkőzésre való felkészülésünk messze sem nevezhető ideálisnak, az influenza járvány miatt hetek óta 5-6 emberrel tudtunk dolgozni az edzésen. Az első negyed kiegyenlített játékot hozott a Bajai csapat vezetett pár ponttal, de támadásban és védekezésben is próbálták a srácok a megbeszélteket tartani. A második negyedben a Bajai csapat elővette egész pályás letámadásos védekezését, amit az elején egész jól megoldottunk, okos passzokkal ki játszva gyors gólokat tudtunk dobni. Aztán a negyed derekától kezdve érthetetlen módon, kapkodni kezdtünk megint, és jöttek az eladott labdák, aminek köszönhetően a Baja tetemesnek mondható előnyre tett szert a félidőre.
Félidőben annyit kértünk a csapattól, hogy ne adjuk meg magunkat és hozzuk vissza a csapatot a mérkőzésbe. Védekezést váltottunk letámadó zónára álltunk át, amivel teljesen össze is zavartuk ellenfelünket, sorra adták el a labdákat mi pedig ziccereinket értékesítve egalizáltuk az eredményt a negyed végére. Az utolsó negyed elején fej-fej mellet haladtunk, azonban nagyon sokat kivett a fiúkból a harmadik negyed jó játéka és ahogy telt az idő egyre jobban fáradtunk, ez által pontatlan lett a játékunk. Szétestünk főként támadásban és sok labdát adtunk el ismét, amit a Baja kegyetlenül ki is használt ennek köszönhető a nagyobb arányú vereség, ami a mérkőzés képe alapján nem volt benne.
Úgy gondolom a harmadik negyed játékából és hozzá állásából kell a továbbiakban építkeznünk, természetesen dolgozunk tovább és próbálunk minél több győzelmet begyűjteni. HAJRÁ DOMBÓVÁR

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top