Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, április 28, 2024

U11"B"- 6. forduló Pécsen

U11/B 6. forduló, Pécs 2015.03.08.

KAP Koch/Deák – Dombóvári KS/B (58-12)
Vincellér N. (1), Barna L. (-), Nemetz M. (-), Szőke H. (-), Takács K. (-), Kovács B. (-), Óliás G. (6), Molnár B. (1), Naszvadi Széll Zs. (1), Jobbágy B. (1), Balog B. (2)

Dombóvári KS/B – KAP Jókai/Köztér (32-44)
Vincellér N. (6), Barna L. (-), Nemetz M. (-), Szőke H. (1), Takács K. (4), Kovács B. (3), Óliás G. (6), Molnár B. (1), Naszvadi Széll Zs. (6), Jobbágy B. (-), Balog B. (4)

A kenguru bajnokság 6. fordulóját Pécsen játszottuk, két hazai csapat ellen. Az első mérkőzésen jellemzően sok volt az eladott labdánk, bátortalanul kezdtünk, és mindkét ötösünkben elég fáradtan mentek a pályára a játékosok. Ennek oka valószínűleg az utazás miatti korán kelés volt.
A második mérkőzésen sokkal aktívabbak voltunk, mint az elsőn. Rengeteg pontatlan átadás miatt sok eladott labdánk volt, melyek egyrészét az ellenfél értékesíteni tudta. Mentségünkre szóljon, hogy nekünk is sok labdát sikerült szerezni, viszont mi kevesebbet dobtunk be mint az ellenfél, így nem sokkal, de a KAP Jókai/Köztér csapa szerezte meg a győzelmet. Majd a következő fordulóban próbálunk javítani!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top