Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, máj. 03, 2024

U11"B"- 7. forduló Dombóváron

U11/B 7. forduló

PINKK Komló Sport - Dombóvári KS/B (63-11)
Vincellér N. (4), Barna L. (2), Tarnai T. (-), Szőke H. (-), Pápai L. (-), Naszvadi Széll Zs. (-), Jobbágy B. (1), Trupp V. (4), Balog B. (-)

Dombóvári KS/B – KAP Jókai/Köztér (37-6)
Vincellér N. (3), Barna L. (7), Tarnai T. (-), Szőke H. (-), Pápai L. (-), Óliás G. (14), Naszvadi Széll Zs. (10), Jobbágy B. (-), Trupp V. (1), Balog B. (2)

Az U11/B csapat a legutóbbi fordulóját hazai pályán játszotta. Két mérkőzést játszottunk, az egyiket a PINKK Komló Sport lány kosárlabda csapata ellen, a másikat pedig a KAP Jókai/ Köztér csapata ellen. Az első mérkőzésen a komlói lányok sokkal harciasabban, bátrabban játszottak, mint mi, melynek meg is lett az eredménye, 63-11 –re diadalmaskodtak a lányok.
A következő mérkőzést egy kis pihenő után játszottuk a pécsi csapat ellen. Ezen a mérkőzésen, tanulva az előző hibáiból bátran, gyorsan, és határozottan törtünk a gyűrűre, rengeteg labdát sikerült szereznünk, és a mérkőzést győzelemmel zártuk. Egy újabb piros jegyzőkönyv van a tulajdonunkban. Hazai pályán, a tavaszi szünet előtt nem is lehetett volna ennél jobbkedvűen pihenni.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top