Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

U11"A"- 8. forduló Székesfehérváron

A Legjobb 8-ban !

 

8. forduló az U 11-es bajnokságban.
 
Nyugat régiós jamboree-Kenguru Kupa

Méltó város és méltó helyszín egy régiós jamboree megrendezéséhez. Mindezt a székesfehérvári Vodafone Sportcentrum biztosította. A tét nagy volt,- pontosan Magyarország legjobb 8 csapata közé való bekerülés. Tudtuk, hogy ez sikerüljön, le kell győznünk Székesfehérvár DKKA Tigrisek nagyszerű csapatát.Egy hazai pályán játszó ellenfél mindig nagy pszichikai előnyökkel rendelkezik. Sokszor az a nehéz, hogy az ember elhiggye, mindez megvalósítható, még 13 pontos hátrányos helyzetből is, De aki hisz magában, és a csapatában,nem adja fel az utolsó pillanatban sem, akinek van lelki ereje, akarata, küzdőképessége és nem utolsó sorban fizikai állóképessége, az kihasználhatja ezeket a kivételes tulajdonságokat. Fejben és szívben ott kell lenni a pályán! ÉS EZ SIKERÜLT!

DKKA-Ugrómókusok--Dombóvári KS   67--72  (25--18, 16--13, 4--7, 8--16, 14--18)
Dombóvár: REIZINGER MÁTÉ (15), Barabás Ábel (1), Lép Adrián (4), SZŐKE BÁLINT (12), Berta Boldizsár (-), Fehérvári Csegő (4), Szabó Zalán (5), HALMAI DÁNIEL (25), Katatics Kolos (2), Kuti Dominik (2), Rákosfalvi Soma (1), Futó Dániel (1)
 
A fehérvári srácok hatalmas termetükkel kissé rémisztően hatottak, és magassági előnyüket igyekeztek is kihasználni.
A mi fegyverünk, mint mindig a gyorsaság fölény,a gyors ellentámadás, szenzációs 1:1 elleni játék, az agresszív  védekezés, a kizárás jó beidegződése. Az a jó, hogy csapatként tudunk működni, mindig van, aki előre tudja mozdítani az ötösöket, hátán cipeli a többieket, és utolsó lehelletéig tud küzdeni. A hangulat ugyanolyan nagyszerű volt, mint a múlt évben Sopronban. Ugyanúgy hajtottak a dombóvári kis kosarasok, és ugyanúgy zúgott a biztatás, a lelkesítés a szülők részéről. Felemelő érzés, és felemelő boldogság!

Második mérkőzésünk a régió két legjobb csapata között zajlott.
Soproni Bivalyok--Dombóvári KS  83--73   (20--9, 20--21, 5--6, 10--12, 22--25)
 
Dombóvár:REIZINGER NÁTÉ (18), Barabás Ábel (2), Lép Adrián (-), SZŐKE BÁLINT (28), Berta Boldizsár (1), Fehérvári Csegő (1), Szabó Zalán (2), HALMAI DÁNIEL (12), Katatics Kolos (1), Kuti Dominik (6), Rákosfalvi Soma (1), Futó Dániel (-),
 
Kicsit indiszponáltan kezdtük a második mérkőzést. Valahogy úgy volt a csapat, tudtunk fordítani az első mérkőzésen, mért ne sikerülhetne újra. A történet nem ismételte önmagát, Bár a 2. negyedben kezdtük ledolgozni hátrányunkat, próbáltunk jobban koncentrálni a büntetődobásokra, és a második félidőben egy hajtós jó meccset játszottunk, a végeredmény 10 pont a soproni csapat javára. De ne felejtsük, ezek a csapatok az ország legjobb csapatai, régiós bajnokok!
 
Végeredmény:
1. Soproni Bivalyok
2.Dombóvári KS
3.DKKA Tigrisek
4. Ifjú Solymok Szombathely
 
 
Játszani és tanulni jöttünk ide, és büszkén vállaljuk önmagunkat, mert egy ilyen kis város újra hatalmas eredményt préselt ki magából! Mindez köszönhető kivétel nélkül az összes játékosnak, akik mindig minden edzésen ott vannak, és 100 %-os teljesítménnyel dolgoznak. Köszönhető a szülőknek, akik gyermekeiket a sport területén  maximálisan támogatják. Köszönet minden edzőnek, akik felkészültségről már évek óta tanúságot adnak: Halmai Balázs, Csapó Márk, Reizinger Attila, Tamás Péter, Szőke Balázs. Azt hiszem ez a team mindent megtesz az eredményes szereplésekért, egymást támogatva, időt, energiát nem kímélve, minden szakmai féltékenység nélkül!
És mindez nem működhetne Czézány László és felesége Judit nélkül!
 
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top