Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

U11"B"- 8. forduló Pécsen


U11/B 8. forduló Pécs, 2015.04.25.
Dombóvári KS – KAP Koch/Deák (28-44)
Barna Lili(2), Holczmann Belián (7), Szőke Hédi (2), Nemetz Míra (-), Tigelmann Péter (7), Takács Kata (3), Óliás Gergő (3), Molnár Benjámin (-), Trupp Virág (2), Jobbágy Botond(2)
 
KAP Jókai/Köztér – Dombóvári KS (50-24)
Barna Lili(2), Holczmann Belián (13), Szőke Hédi (2), Nemetz Míra (-), Tigelmann Péter (-), Takács Kata (2), Óliás Gergő (2), Molnár Benjámin (2), Trupp Virág (1), Jobbágy Botond(-)
 
 
A kenguru bajnokság a végéhez ért, Pécsen játszottuk az utolsó forduló két mérkőzését. A két ellenfél csapat nem volt ismeretlen számunkra, mindkét mérkőzés első két negyede elég szorosra sikerült, a harmadik, negyedik negyedben viszont nem nagyon tudtunk pontot szerezni. Ennek ellenére néhány játékosunk élete legjobb mérkőzését játszotta, még ha a ziccerek nem is mentek be. Az utolsó fordulóra kezdték jobban megérteni a játékosok, hogy pontosan mi a feladatuk, hogy tudnak segíteni egymásnak a pályán. Rengeteg pontos átadás, és jó indulásunk is volt, és sokszor meg tudtuk szerezni a lepattanó labdákat is. A csapat játékával elégedett vagyok! Gratulálok mindenkinek!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top