Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 18, 2024

NB2- Tigris KK-Dombóvári Kosársuli KE

 

Tigris KK - Dombóvári Kosársuli KE: 69-83 (25-20, 17-22, 15-21, 12-20)
Kaposvár 200 néző, v.: Benedek, Koncsek
Tigris KK: CSABAI 13, KUN 11, Tóth 11/3, Király 7, Déri 4. Cs.: Mihalics 9, Babócsai 6/3, Fodor 6, Hernesz 2, Győr.
Dombóvár: TAMÁS 17/6, Szilágyi 10, Balogh 5/3, FARKAS 17, PANTA 16/3. Cs.: Pölöske, MURVAI 10, LOVAS 8/3, Kőnig, Németh, Vicze.

A rájátszás utolsó előtti fellépése következett, Kaposvárra utaztunk a győzelem reményében. Rengeteg szurkoló elkísért bennünket, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Hazai győzelem esetén már továbbjutást ünnepelhetett volna a Tigris KK, ellenkező esetben viszont még tovább élhettek volna reményeink a továbbjutást illetően. Ennek megfelelően izgalmas összecsapás elé néztünk, ami be is igazolódott..

Fontos volt a jó kezdés, amit meg is tudtunk valósítani, de aztán bealudtunk egy kicsit, és máris kaposvári előnyt mutatott az eredményjelző. Percekig nem tudtunk pontokat szerezni, gyógyírként érkezett Panta három pontot érő találata. Gyenge volt ebben az időszakban a védekezésünk, sok kosarat kaptunk,  a negyed végére 5 ponttal vezetett ellenfelünk.

A második etapban védekezést váltott a Tigris KK, de némi zavar után rendezni tudtuk a sorainkat. Tamás vezérletével, szép betörések, és leosztások után tetszetős találatokat szereztünk, és pillanatok alatt 9 pontos hátrányunkból 4 pontos előnyt szereztünk. A félidőre 42-42-es eredménnyel térhettünk pihenőre.

A folytatásra megbeszéltük, hogy csak jó védekezés esetén tudjuk hozni a mérkőzést, melyet aztán sikerült is megvalósítanunk. Közönségünk támogatása mellett hatalmas lelkesedéssel játszottunk, mindenki hozzá tudott tenni a játékunkhoz védekezésben és támadásban is egyaránt. Sikerült begyűjtenünk a lepattanókat is, amelyek nagyon fontosnak bizonyultak. Folyamatosan nőtt a különbség a felek között, Lovas triplájával a 34. percben már 15 egységgel tartottunk előrébb ellenfelünknél, és ezt a különbséget okosan, a mérkőzés végéig tartani is tudtuk. Igazi csapatmunkával sikerült megnyernünk ezt a fontos mérkőzést, - kiemelve a védekezést- gratulálok mindenkinek a remek hozzáálláshoz! Külön köszönet a szurkolótáborunknak!!!

Utolsó meccsünk a rájátszásban május 15-én 18.30-kor lesz, amikor a Soproni Tigrisek csapatát fogadjuk. Mindenkit szeretettel várunk! HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top