Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szombat, április 20, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE- Soproni Tigrisek

Dombóvári Kosársuli KE- Soproni Tigrisek: 84-73 (27-21, 19-14, 13-18, 25-20)
Dombóvár 300 néző, v. : Praksch, Földvári
Dombóvár: Tamás 5/3, SZILÁGYI 23/9, BALOGH 14/6, FARKAS 12, PANTA 24. Cs.: Lovas 2, Murvai 4, Németh, Kônig, Pölöske.
Sopron: POSCH 13/3, ERDŐSI 18/12, Szeles 9/3, Bálint 10, SALLAY 14. Cs.: Hári 4, Taschner 5/3.

A rájátszás utolsó mérkőzésén a Soproni Tigrisek csapatát fogadtuk. Ellenfelünknek már nem volt esélye a továbbjutást jelentő 1.-2. hely megszerzésére, három meghatározó játékosuk hiányzott is a keretükből. Nálunk mindenki bevethető volt, és csak győzelem estén lehetett volna reménykednünk a továbbjutást illetően.

A mérkőzés elején remek 3 pontos dobásaink által sikerült pár ponttal ellépnünk, sajnos nagyobb előnyt nem tudtunk kiharcolni, mert a védekezésünkben akadtak hibák, és ezt a soproniak szépen kihasználták. Majd védekezést váltottunk, sikerült egy kis zavart okoznunk és állandósulni látszódott 10 pontos előnyünk. A félidő vége előtt két  Balogh-Panta összjáték után szereztünk tetszetős találatokat.

Fordulást követően sikerült ellépnünk, 18 pontos előnyünk tudatában viszont könnyelműsködni kezdtünk. Betörések helyett a kinti dobásokat erőltettük nem sok sikerrel, és ellenfelünk folyamatosan csökkentette hátrányát. A záró negyed közepén már csak 3 pont volt a különbség a csapatok között, de sikerült keményíteni a védekezésünkön, és végre összeszedtük a lepattanókat is. Fontos büntetők következtek, amelyeket sikerült értékesítenünk, és közönségünk nagyszerű szurkolása mellett sikerült megszereznünk a győzelmet.

A másik mérkőzésre Pécsett került sor, ahol a már biztos 1. helyen végző Peac a Tigris KK-t fogadta. Hazai győzelem esetén tovább juthattunk volna, vendéggyőzelem esetén a kaposváriak örülhettek volna a továbbjutásnak az NB2 legjobb 8 csapata közé. Sajnos a második verzió jött be, a Tigris KK szerezte meg a győzelmet, ezáltal mi a nyugati csoport 3. helyén zártunk.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a PTE-Peac, és a Tigris KK csapatának a továbbjutásukhoz!

Szeretnénk megköszönni kedves szurkolóinknak az egész éves kitartó támogatásukat, nagyon sok pluszt adva ezzel csapatunknak!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top