Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, március 29, 2024

U14- Regionális Bajnokok Döntője

SERDÜLŐ (U14) REGIONÁLIS BAJNOKOK DÖNTŐJE   2015.05.30-31. BUDAPEST
 
Újpest–MT - DOMBÓVÁRI KS 91-61 (23-13, 27-9, 20-22, 15-17)
Takács Arnold 5/3, Lalák Vince 4, Szigetközi István 8, Kohári Richárd -, Tóth Tamás 7,  Molnár Martin 21/3, Orbán Zalán -, Pápai Gergő -, Fehér Benjamin 10, Kardos Bálint 6, Weich Mátyás -, Németh Péter -,
 
DOMBÓVÁRI KS – Szedeák KE/B  69-89 (17-19, 14-24, 17-28, 21-18)
Takács Arnold 2, Lalák Vince -, Szigetközi István 4, Miklós Barabás -, Tóth Tamás 22,  Molnár Martin 14, Orbán Zalán -, Pápai Gergő -, Fehér Benjamin 25/3, Kardos Bálint -, Weich Mátyás 2, Németh Péter -,
 
MEAFC „A” - DOMBÓVÁRI KS  71-79 (19-20, 12-21, 22-17, 18-21)
Takács Arnold 3/3, Lalák Vince 2, Szigetközi István 4, Kohári Richárd -, Tóth Tamás 4,  Molnár Martin 31/3, Orbán Zalán -, Miklós Barabás 2, Fehér Benjamin 31, Kardos Bálint 4, Weich Mátyás -, Németh Péter -,

Budapest rendezte a Regionális Bajnokok Döntőjét. Mivel két napos tornáról volt szó, ezért mindenkinek rendbe kellett rakni a gondolatait, hogy számunkra mennyire fontosak ezek a mérkőzések. Büszkék vagyunk rá, hogy eljutottunk az év végére, arra a szintre, hogy itt szerepelhessünk. Nem kis városok csapatai ellen kellett ringbe szállnunk. Budapest, Szeged és Miskolc lehetett az ellenfelünk.

Az első mérkőzésen a budapesti csapat lerohant bennünket, és az első negyedben már 10 pontos hátrányt szereztünk. A probléma az volt, hogy a félidő végére még 10 ponttal növelték előnyüket. Mire észbe kaptunk, már csak futottunk az eredmény után. Rendezetlenek voltak támadásaink, sok eladott labdánk volt, és még a tetejére a sima ziccereket is elhibáztuk. Figyelmetlenség és kellő ráhangoltság nélkül a pesti csapat verhetetlen.

A második mérkőzésen délután – sajnos kevés pihenő után – kezdődött a következő mérkőzés a SZEDEÁK ellen. Szegedi csapat révén tisztában voltunk vele, hogy erős ellenfél lesz. A szegedi kosárlabda utánpótláscsapatai, nagyon szépen szerepelnek a bajnokságban. Az első negyedben sokkal ritmusosabban játszottunk, mint az előző mérkőzésen. 2 pont hátránnyal kezdtük a második negyedet, és ismét jöttek a hibák, amik megbosszulták magukat. Sajnos 12 pont hátrány a félidőben. A húzóembereink fásultan és kedvetlenül játszottak, de már jobban, mint a délelőtti derbin. Nehezen szerzett kosarainkra, könnyedén válaszoltak és a végeredmény tükrözte teljesítményünket.

A harmadik mérkőzés vasárnap reggel 9-kor kezdődött. Az éjszaka zökkenőmentes volt mindenki időben lefeküdt és kipihente magát. A tét a harmadik hely megszerzése volt. A bemelegítésnél számomra úgy tűnt, hogy aktívak, vagyis aktívabbak vagyunk, mint szombaton, talán jó jel!!! A miskolci csapat lényegesen magasabb szerkezetű volt, mint Mi, de a Dombóvár számomra gyorsabbnak, és frissebbnek látszott. Az első etap nagyon szoros volt, szinte fej-mellett haladtunk. Fehér Beni játéka zseniális volt, mert az egy-egy elleni támadásainkat szinte hibátlanul oldotta meg. A második negyedben sikerült elhúznunk 10 ponttal, mert a Molnár Martin folytatta a Beni által megkezdett folyamatot, és termelte a szebbnél szebb gólokat. A feladat annyi volt, hogy a különbséget tartsuk meg és akkor meglehet a harmadik hely. A mérkőzés hajrájában mindenkinek helyén volt a szíve és akarata. Vasárnap szép és okos játékkal megérdemelten állhattunk a dobogó 3. fokára.

Köszönöm a fiúknak az egész éves munkát, a Kosársulinak, hogy a bajnokságban szerepelhettünk, és az edzőkollégáknak a segítséget a nehéz pillanatokban.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top