Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, április 29, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-Tigris KK

Dombóvári Kosársuli KE - Tigris KK: 93-77 (19-22, 27-19, 21-18, 26-18)
Dombóvár 300 néző, v.: Gelencsér, Földvári.
Dombóvár: Tamás 9/3, SZILÁGYI 14/3, BALOGH 15/6, FARKAS 23/3, Panta 12. Cs.: Németh, Banai 4, Lovas, Kőnig 3/3, MURVAI 13, Pölöske.
Tigris KK: HORVÁTH 16/6, KUN 13/6, Mester 7/3, FODOR 16, Mihalics 11. Cs.: Csabai 4, Hernesz 6/6, Király, Tóth 3/3, Déri 1, Romanek.
 
A második fordulóban a Tigris KK csapatát fogadtuk, nem ígérkezett tehát sétagaloppnak a mérkőzés, a jó erőkből álló kaposváriakkal szemben. Megbeszéltük, hogy csak csapatként lehet esélyünk, betartva a taktikai dolgokat. Két héttel ezelőtti soproni győzelmünknek csak akkor lett volna igazi értéke, ha ezt a meccset is sikerül megnyernünk.
A kezdés után fej-fej mellett haladtak a csapatok, felváltva estek a kosarak. Próbáltuk váltogatni a védekezésünket, vendégeink pontos kinti dobásaikkal a negyed végére 3 pontos előnyre tettek szert. A második etap az elsőhöz hasonló mederben folyt, ezen a szinten jó, élvezetes játékot láthatott a publikum. Szép, ötletes támadások végén születtek a találatok mindkét oldalon. A negyed végére sikerült rátennünk még egy lapáttal, és 5 pontos előnyt harcoltunk ki a félidőre.
A folytatásban nagyon szívósan tapadt ránk a kaposvári csapat, próbáltak közelebb zárkózni, de az a néhány pontos előny végig nálunk volt. Csapatunkban mindig akadt valaki, aki extrát húzott, meghiúsítva ezzel ellenfelünk felzárkózási kísérleteit. Kicsit tudtunk keményíteni a védekezésünkön is az első félidőhöz képest.
A záró negyed nagyon jól indult számunkra,Murvai és Farkas pontjaival 12 egységgel jártunk előrébb,védekezésünk továbbra is rendben volt, rossz döntésekre kényszerítettük a Tigris KK-t . Balogh hármasával, és Szilágyi 2+1-es kombinációjával eldőlni látszott a találkozó. A vendégcsapat faultokkal próbálkozott, az utolsó három percben büntetődobásokkal kísérletezhettünk, melyeket rendre elhibáztunk, de győzelmünket már nem fenyegette veszély.
Gratulálok a Csapatnak a fontos győzelemhez, jövő héten Tatán folytatjuk a bajnoki küzdelmeket, október 25-én vasárnap 15.00 órakor!
Hajrá Dombóvár!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top