Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, máj. 03, 2024

NB2- Siófoki Kosársuli-Dombóvári Kosársuli KE


Siófoki Kosársuli - Dombóvári Kosársuli KE: 67-94 (21-21, 13-19, 18-27, 15-27)
Siófok, v.: Koncsek, Lakos
Dombóvár: TAMÁS 23/3, SZILÁGYI 6, Balogh 9, LOVAS 18/9, Panta 9/3. Cs.: Murvai 8, Banai 11/9, Németh 6/6, Vicze, Szabotin 4.
 
Az év utolsó játéknapján Siófokra látogattunk, ahol az utóbbi időszakban rendre vereséget szenvedtünk, különösen a februári utolsó másodpercben elveszített mérkőzés volt fájó. Mindkét oldalon akadtak hiányzók, nálunk iskolai elfoglaltság miatt Farkas, Kőnig és Pölöske nem tudtak pályára lépni.
A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt a parketten, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak jól dobtak távolról, nálunk túl sok volt az eladott labda ebben az időszakban, sajnos időkérés után sem javult a helyzet. A második negyedben pár pontos előnyt sikerült kiharcolni Tamás és Lovas találatainak köszönhetően, a csapatjátékunk azonban még mindig nem volt az igazi.
A második félidőben már jobban koncentráltunk, jó betöréseink után szépen megtaláltuk az üres embereket, és sikerült könnyű kosarakat is szereznünk. A 29. percben pecsételődött meg végleg a hazai csapat sorsa, Baloghot sportszerűtlenül megállító Kövér a kiállítás sorsára jutott, és ezzel elveszítette a Siófok a legjobbját. Ennek tükrében az utolsó negyedre felszabadult játékkal, nagy különbségű győzelmet sikerült aratnunk.
Ezzel 9-0-ás mérleggel zártuk az évet, melyhez gratuláció jár a CSAPAT minden tagjának! Köszönjük szépen a szurkolóinknak az egész éves kitartó biztatásukat!!!
Boldog karácsonyt kívánunk Mindenkinek, és eredményekben gazdag boldog új esztendőt!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top