Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, április 26, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-Casino Soproni Tigrisek


Dombóvári Kosársuli KE - Soproni Tigrisek: 85-72 (19-11, 24-20, 22-29, 20-12)
Dombóvár 200 néző, v.: Koncsek, Rutkai.
Dombóvár: Tamás 7/3, SZILÁGYI 13/3, BANAI 27/21, FARKAS 20, Panta 9/3. Cs.: Lovas 4, Murvai 1, Balogh 4/3, Németh.
 
Az alapszakasz visszavágóihoz érve, azt a Soproni Tigrisek csapatát fogadtuk, amely otthonában az első fordulóban nagy csatában sikerült nyernünk, és eddig mindig nehéz, küzdelmes csatákat vívtunk velük. Nem ígérkezett másként ez a mérkőzés sem a szépszámú hazai publikum előtt.. Soproni oldalról akadt 1-2 hiányzó, nálunk Kőnig kivételével mindenki játékra jelentkezett.
Jól kezdtük az első negyedet, Banai pontjaival 12-4-re vezettünk az 5. percben. A védekezésünk is rendben volt. Ezt követően pár könnyűnek vélt emberfölényes szituációt elhibáztunk, aminek köszönhetően nem alakult ki nagyobb különbség a javunkra a negyed végére. A második játékrész elején magunkra húztuk az ébredező soproniakat, és hibáinkat kihasználva felzárkóztak. Időkérés után rendeztük a sorainkat, és a nagy mezőnymunkát végző Farkas vezérletével 12 pontos előnyt harcoltunk ki a félidőre. A harmadik negyedre sajnos teljesen szétesett a védekezésünk, nem koncentráltunk eléggé, és a vendégcsapat folyamatosan csökkentette a különbséget. Kintről és a festékben is egyaránt eredményesek voltak. A támadásban nem voltunk türelmesek, korai dobásokat vállaltunk, sikertelenül. A záró játékrészben a 35. percben Sallay egalizálta az eredményt (69-69), ezt követően a közönségünk támogatásával összeszedtük a védekezésünket, és csupán 3 pontot engedélyeztünk a fáradó soproniaknak a mérkőzés végéig. Hazai oldalon viszont érkeztek a triplák Balogh és az extra napot kifogó Banai révén, és ezzel sikerült hoznunk ezt a számunkra nagyon fontos találkozót.

Jövő héten január 22-én (pénteken) Kaposvárra látogatunk a Tigris KK-hoz, a Táncsics Mihály Gimnáziumba, kezdés 19.30!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top