Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, április 19, 2024

NB2- Tigris KK-Dombóvári Kosársuli kE

Tigris KK - Dombóvári Kosársuli KE: 70-60 (24-19, 10-11, 18-16, 18-14)
Kaposvár 200 néző, v.: Földvári, Fleischmann.
Dombóvár: Tamás 11/3, Szilágyi 9/3, Banai 4, FARKAS 16/3, Panta 5/3. Cs.: Balogh 7/3, MURVAI 8, Lovas.
 
A nyugati csoport rangadóján a tabella első két helyezettje találkozott egymással, tehát nagy csatára volt kilátás. A hangulatra nem lehetett panasz, hiszen ezúttal is rengeteg dombóvári szurkoló kísérte el csapatunkat, melyet nagyon köszönünk!
Nagyon elszántan kezdte a hazai csapat a mérkőzést, jó támadásokat vezettek, és jó védekezésükkel nehezítették meg a dolgunk. Távoli kísérleteink célt tévesztettek, rossz ritmusban, tanácstalanul támadtunk. Sajnos nagy gondot okozott a védő lepattanók megszerzése is, amelyek után a hazaiak újra támadásokat vezethettek. A második negyedre egy picit javult a védekezésünk, de a támadójátékunk továbbra is kezdetleges volt, így a félidőre 4 pontos Tigris KK előnyt mutatott az eredményjelző.
Fordulás után a nagyobb lelkesedéssel játszó kaposváriak rátettek még egy lapáttal, és a negyed közepére már 12 ponttal jártak előrébb. Ekkor időkérés után próbálkoztunk egy védekezésváltással, amivel egy kis zavart okoztunk. Némi gyógyírt jelentett a padról érkező Murvai agilitása, és kétkosárnyi különbségre felzárkóztunk a negyed végére.  A záró játékrészben próbálkoztunk ugyan, de 5 pontnál már nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Továbbra is az egyik legnagyobb probléma a védő lepattanók megszerzése volt.  A végén 60 egységgel zártunk, ami nagyon kevés, ennyi ponttal sajnos nem lehet ilyen szintű mérkőzést nyerni, a kaposváriak megérdemelten szerezték meg a győzelmet.
Vereségünkkel megszakadt egy szép sorozat (11 gőzelem), de a jövő héten javíthatunk, a sereghajtó Tata csapatát fogadjuk január 30-án 18.00 órakor.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top