Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-Marcali VSzSE

ALAPSZAKASZ GYŐZTES !!!

 
 

Dombóvári Kosársuli KE - Marcali VSZSE: 107-65 (27-19, 28-15, 28-14, 24-17)
Dombóvár 150 néző, v.: Koncsek, Rutkai.
Dombóvár: TAMÁS 14/12, Balogh 8/6, BANAI 20/9, LOVAS 13/3, FARKAS 17. Cs.: Szilágyi 12, Murvai 7, PÖLÖSKE 11, Németh 5/3, Várallyay.
 
Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Marcali csapatát fogadtuk, már biztos elsőként. Célunk hazai veretlenségünk megőrzése, és a folytatásra, a rájátszásra való készülés, taktikai dolgok gyakorlása volt.
Kezdés után, az első percekben jól tartották magukat a vendégek, elsősorban pontos távoli dobásaik révén. Időkérésünk után aztán „ megrázta” magát csapatunk, és ötletes akciók végén eredményes befejezésekkel araszoltunk el a Marcalitól. A második negyed közepén már minden játékosunk pályára lépett, a folyamatos rotáció után érkeztek a friss embereink és a félidőre már nagynak mondható különbséget alakítottunk ki.
A második félidőre továbbra is motiváltan, jó szellemben kosárlabdáztunk. Agresszív védekezésünk után, labdaszerzésekből könnyű ziccereket szereztünk az emberfölényes szituációk után. A mérkőzés végére egyetlen kérdés maradt, hogy eléri-e csapatunk a 100 pontot, amelyet aztán Banai találataival sikerült is megszereznünk.
Gratulálok Csapatunknak az eddigi nagyszerű teljesítményhez! A folytatásban – a rájátszásban- majd Szekszárdra látogatunk, azután hazai pályán fogadjuk a szekszárdiakat, és az összesítés dönt a legjobb 4 közé kerülésről!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top