Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, március 28, 2024

U11- 2. forduló Dombóváron

Kosárzáporos 2. forduló a Kenguru U 11-es bajnokságban

Dombóvár, Szent Orsolya Iskolaközpont. 2015. november 21.
 
Kosárlabda Akadémia Pécs Leény B ----Dombóvári Kosársuli KE 31--110
Dombóvári Kosársuli: Vincellér Nándor (12), Holczmann Belián (2), Lép Adrián (7), Szőke Hédi (4), Berta Boldizsár (26), Fehérvári Csegő (15), Ruppert Dominik (2), Szőke Bálint (22)), Óliás Gergő (5), Trupp Virág (2), Vértesi Áron (-), Naszvadi Zsombor (13)
 
Dombóvári Kosársuli--KASI Delfinek B  87--29
Dombóvári Kosársuli: Vincellér Nándor (6), Lép Adrián (12), Barna Lili (3), Szőke Hédi (4), Berta Boldizsár (13), Fehérvári Csegő (8),Kovács Benjamin (2), Szőke Bálint (17), Óliás Gergő (2), Győri Márk (4), Trupp Virág (3), Naszvadi Zsombor (8), Vértesi Áron (2), Ruppert Dominik (1), Holczmann Belián (2),
 
 
Kenguru csapatunknak még soha nem sikerült ilyen nagy arányú pontkülönbséggel győzelmet aratnia egyetlen ellenfelén sem. Köszönhető mindez ennek a lelkes csapatnak, azoknak a gyerekeknek akik szinte életformájuknak választottál a rendszeres edzéseket, szinte soha nem hiányoznak a felkészülésekről, lelkiismeretesen dolgoznak, alávetik magukat a kemény edzésmunkának, fegyelmezetten és kitartóan végzik az alapvető technikai elemeket, és egyre jobban elsajátítják a kosárlabda játék alapjait. Szinte napról-napra fejlődnek a játékosok, ugyanakkor minden héten új és tehetséges gyerekekkel bővül a létszám.
 
Játékstílusunkra mint mindig most is a gyors lerohanásos egészpályás letámadás a jellemző, a villámgyors labdafelhozatal, a pontos hosszúindítások és a már egyre jobb százalékkal értékesített kosarak. Az U 12-ben szereplő játékosok irányító és önzetlen játékukkal egyre több magabiztosságot adnak át a csapat többi tagjának. Büszkék vagyunk minden kosaraspalántára és bízunk benne, hogy a kosárlabda játék szeretete, az egészséges csapatszellem kialakulása hozzájárul, hogy egyre sikeresebben szerepeljünk  és a Dombóvári Kosársuli hírnevét továbbra is öregbítsük.
Köszönet a szülőknek, hogy a csapat mellett állnak, ösztönzik gyermekeiket és köszönet minden edzőnek, akik az U 11-es korosztály sikeres szerepléséhez hozzájárulnak.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top