Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, március 29, 2024

U11- 3. forduló Pécsen

Ugrás három kategóriát előre
Kenguru bajnokság, 3. forduló 2015. december 19. Pécs, TÁSI csarnok
 
PVSK Pumák---Dombóvári Kosársuli  49--77
Dombóvár: Vincellér Nándor (2),,  Berta Boldizsár (11), Szőke Bálint (21), Győri Márk (2), Lép Adrián (13), Barna Lili (1), Szőke Hédi (5), Fehérvári Csegő (5), Kovács Benjamin (1), Drüszler Zsombor (-), Naszvadi-Szél Zsombor (3), 
 
Dombóvári Kosársuli---KAP Leány "A"  78--57
Dombóvár: Vincellér Nándor (4) Berta Boldizsár (11), Szőke Bálint (28), Győri Márk (3), Lép Adrián (12), Barna Lili (2), Szőke Hédi (1)  Fehérvári Csegő (5),  Kovács Benjamin(-), Drüszler Zsombor (1), Naszvadi-Szél Zsombor (11),
 
 
Az októberi szezonnyitó mérkőzésünk után a cékitűzésünk  az volt, hogy a "D" csoportbeli besorolás után sikeresen kerüljünk be a legjobb három csapat közé, az "A" csoportba.
Az hogy ilyen alulról kezdtük a mérkőzések lejátszását, annak óriási előnye volt. Egyrészt megismerkedhettünk 6 csapattal és még két csapat játékstílusát is lesz szerencsénk élvezni.
Nem úgy, mint annyiszor csak ugyanaz a két, maximum három csapattal találkoztunk egész évben.
Másrészt lehetőséget kapott 18 játékos, hogy kipróbálhassa magát, játéklehetőséget kapjon, mérkőzés közben tanulhasson bizonyítson és megmérettessen.
 
A 3. forduló két ellenfele két leánycsapat volt, akik egymás ellen szinte döntetlen mérkőzést játszottak. A mi fiaink közül sokan csak a lányok hónaljáig értek. Mindkét csapat minőségi játékot produkált, jól képzett, technikailag magas szintű játékot nyújtottak. Csapatunk a Dombóvári Kosársuli kicsit foghíjas felállással érkezett. Sok volt nálunk a beteg, valamint a Karácsonyi koncertek miatt többen hiányoztak. Volt, aki élete első mérkőzését játszotta.
Továbbra sem vitás, négy dombóvári játékosunk kiemelkedő teljesítményt nyújtott mint pontok szerzésében, mint technikai fölényéből adódóan.(Berta Boldi, Szőke Bálint, Fehérvári Csegő, Lép Adrián.)  Egy játékosunk pedig klasszis játékával bizonyított. , (Szőke Bálint)
Ami a többi játékost illeti, mindenki maximálisan küzdött, harcolt, igyekezett csapatának megfelelni. Dícséretes, hogy mindenki szerzett pontot. Mivel  csak 11-en voltunk, vigyáztunk ne hogy bárki is kipontozódjon, Ezzel együtt helyenként kimondottan jónak mondható a védekezésünk.
Még nem igazán értünk össze, még nem vagyunk  egységesek, de adott a további cél, tanuljuk a kosárlabdát, javítsuk a hibáinkat,  méltó módon feleljünk meg a Dombóvári Kosársuli eddigi eredményeinek.
Kívánunk minden kedves és fanatikus kosárlabdarajongónak Békés Meghitt Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
 
Hajrá Dombóvár!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top