Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szombat, április 20, 2024

U11- Országos Jamboree Sopron

Utózönge a Sopronban megrendezésre kerülő U 11-es  Jamboreeról

2016. június 3-4-5-én került megrendezésre Sopronban a Novomatic Arénában  az Országos Kenguru Bajnokság. Az U 12-es korosztályhoz hasonlóan a Magyar Kosárlabdázok  Országos Szövetség döntése alapján az U 11-es csapatok is elosztott felállásban léptek pályára. A cél a következő volt:
 
" Szakítsuk ki a gyerekeket a megszokott közegből! Az új impulzusok hasznos tapasztalatokkal és élményekkel gazdagítják őket"
 
A Dombóvári Kosársuli a következő csapatokban szerepelt, a Paksi Harcosok, a Ziccer Tigrisek, a MEAFC Cápakölykök, az Óbudai Kaszások, a Körmendi Törpördögök, a Soproni Bivalyok, és a Jégtörő Mátyás játékosaival együtt.
 
Szürke Mutton csapata: Szőke Bálint, Szőke Hédi, Barna Lili. Edző: Király László, Király Henrik
Sötétkék Drazsé: Fehérvári Csegő, Óliás Gergő, Győri Márk. Edző: Szupper Péter, Szabó Dávid
Bordó Hunba: Lép Adrián, Naszvadi Széll Zsombor, Vincellér Nándor. Edző: Molnár Róbert, Vörös Endre
Citrom Limbó:Berta Boldizsár, Trupp Virág, Kovács Benjamin, Vértesi Áron, Ruppert Dominik. Edző:Csátaljay Gábor, Barlai Tamás
Kék Limbó:Edző: Horváth Zsoltné, Csapó Márk
 
A játék élménye és öröme maximálisan megvalósult, a gyerekek rengeteg barátot szereztek, és valóban jól érezték magukat. Ami kimaradt az az összetartás, amit úgy hívunk csapatmunka. Amiért egész évben dolgoztunk, küzdöttünk, megismerve egymás gyengéit és erősségeit.
Egész évben elviseltük a terheket, amit a 8 fordulóban átéltünk. Hónapról hónapra fejlődtünk. Nem volt sok időnk, egy év, hogy csapatot kovácsoljunk. A 8. fordulóban sikerült. Aztán szétziláltuk magunkat, megtörtük legnagyobb erőnket, a csapatszellemet. De játszottunk, és próbáltunk az új feladatnak megfelelni. A dombóvári gyerekek nevét sokan megjegyezték ügyes sziporkázó játékuk miatt, ráadásul mi voltunk az egyetlen csapat, ahol három kislány is szerepelt.
A Jamboree végén került sor a Kelet-Nyugat találkozóra, ahol 16 csapat legjobb 16 játékosa szerepelt. A Dombóvári Kosársuli csapatát Szőke Bálint képviselte játék területén, büntetődobásban pedig Lép Adrián. Szőke Bálint mindjárt pályára lépése során hárompontos dobással mutatkozott be, így a Nyugat csapatának egyik legeredményesebb játékosa lett.  Irányított játékvezetéssel egál lett a találkozó végeredménye.
Biztosan minden gyerek számára emlékezetes lesz ez a hétvége, főleg amiért a kosárlabda játék mellett tárgyi emlékeik között ott szerepel a mindenkinek kijáró aranyérem és az új csapatának megfelelő színű játékosmez. 
Edzőként köszönetünket szeretnénk kifejezni az egész csapatnak az  éves munkájáért,  a szülőknek, hogy kitartottak mellettünk, támogatták és lelkesítették a gyerekeket valamint a vezetőségnek, akik lehetővé tették, hogy képviselhessük egyesületünket és városunkat a 2015/16-os szezonban ill. Sopronban.
 
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top