Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

U12- Gyerek bajnokság 2. forduló Pécsen

Gyermek Bajnokság U12 alapszakasz 2. forduló Pécs
 
Pécsi VSK Kisgőzősök - Dombóvári Kosársuli KE 40-82(3-14,11+6-19+6, 12-22, 8-21)
Reizinger Máté 11, Barabás Ábel -, Lép Adrián 1, Balogh Mátyás 2, Szőke Bálint 14, Berta Boldizsár 3, Fehérvári Csegő 6, Halmai Dániel 12/3, Katatics Kolos 15, Kuti Dominik 13, Futó Dániel -, Kalocsa Levente 5.
 
Egy hónap szünet után, ismét pályára lépett a Kisavasút csapata a bajnokság „A” csoportjában, ami Pécsen került megrendezésre. Hétvégi tornát az egyik legerősebb lány csapattal kezdtük, akik igen harcias hozzáállással játszották végig a mérkőzést. Az első perctől kezdve komolyan vették a fiúk a meccset és begyújtották a rakétákat. Félidő végére az eredményjelző tábla 20-39-et mutatott a mi javunkra. A 2. félődőben felszabadultan játszottunk és mindenki, aki a pályára lépett hozta az elvártakat és élvezte a játékot. Jó volt látni, ha valaki hibázott a társai egyből segítettek neki és csapatként működtünk. A végére még nagyobb előnyt tudtunk kiharcolni egy igen szimpatikus csapat ellen.
 
Dombóvári Kosársuli KE - Kosárlabda Akadémia Pécs Fiú „A” 64-43 (19-12, 12+6-4+7, 19-6, 8-14)
Reizinger Máté 9, Barabás Ábel 2, Lép Adrián 1, Balogh Mátyás -, Szőke Bálint 17, Berta Boldizsár 2, Fehérvári Csegő 1, Halmai Dániel 17/3, Katatics Kolos 10, Kuti Dominik 3, Futó Dániel -, Kalocsa Levente 2.
 
Második mérkőzésünket a házigazda Akadémia csapatával játszottuk, amit már nagyon vártunk, hiszen ebben az évben 2-0 volt a javukra. Egész hónapban készültünk több különböző programmal, de szerintem az őszi szünetben véghezvitt edzőtábor (napi két edzés, közös ebéd, videózás) és együttlét nagyot segített a győzelemhez. Óriási szerepe volt a szülőknek ebben, mivel feláldozták a szünetet és minden edzésen részt vettek a srácok. De vissza a mérkőzésre.
 
 
Nem szoktam kiemelni nagyon senkit, de most 2 játékost ki kell, mivel Reizinger Máténak a jobb bokáját kellett fáslizni, Kuti Dominiknak a sarkát (sarokgyulladás) kellett kezelni. A srácok összeszorított foggal vállalták a mérkőzést és ezzel nagy pluszt adtak a csapatnak, akik oroszlánként harcoltak értük is! Ritkán lehet látni ennyire küzdeni és egymásért „meghalni” csapatot, ami egész mérkőzésig kitartott. A védekezésünk, a szívünk, az eszünk a helyén volt és a Kisvasút robogott megállíthatatlanul. Harmadik negyedben aztán rátettünk egy lapáttal és egy 15-0-ás rohanással eldöntöttük a mérkőzést. 
Fantasztikus érzés volt látni a padról, hogy egy CSAPAT mire képes, ha CSAPATKÉNT dolgozik és hajt! Az egész CSAPAT (játékosok, szülők, edzők, vezetők, buszos bácsi J) maximális dicséretet érdemel a hétvégi teljesítményért!
Természetesen a talajon kell maradni és tisztelettel, alázattal, rengeteg munkával tovább dolgozni és menni a saját kijelölt utunkon!
 
HAJRÁ DOMBÓVÁR !

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top