Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

kedd, április 16, 2024

U12- 3. forduló Dombóváron

2015.12.06. U12 (gyermek) 3. forduló Dombóváron
 
Dombóvári Kosársuli KE-PVSK-Panthers „A” 71-45(22-12, 15+3-8+9, 21-8, 10-8)
Reizinger Máté 2, Barabás Ábel 4, Balogh Mátyás -, Lép Adrián 2, Szőke Bálint 21, Futó Dániel -, Fehérvári Csegő 2, Berta Boldizsár -, Halmai Dániel 15, Katatics Kolos 13, Kuti Dominik 7, Kalocsa Levente 3, Rákosfalvi Soma -, Molnár Benjamin -, Jobbágy Botond 2.
 
Kosárlabda Akadémia Pécs -Dombóvári Kosársuli KE 48-62(15-10, 7+4-16+6, 13-18, 9-12)
Reizinger Máté 8, Barabás Ábel 4, Balogh Mátyás -, Lép Adrián 5, Szőke Bálint 18/6, Futó Dániel -, Fehérvári Csegő 6, Berta Boldizsár 3, Halmai Dániel -, Katatics Kolos 11, Kuti Dominik 6, Kalocsa Levente 1, Rákosfalvi Soma -, Molnár Benjamin -, Jobbágy Botond -.
 
 
Első mérkőzésünket a PVSK-Panthers csapata ellen játszottuk, aki mindig egy meglepetés csapat lehet, mert egyre jobban fejlődnek. Tisztelni kell az ellenfelet és minden percben küzdeni kell. Jól kezdtük az első negyedet és 10 pont előnnyel jöhetett a második ötösünk, ahol Reizinger Máté fájós bokával ismét vállalta a mérkőzést. A büntető dobások előtt az eredményjelző 37-20 állást mutatott. A büntető dobások nem igazán jöttek össze, de így is előnnyel vágtunk neki a második félidőnek. Végig irányítottuk a mérkőzést és egyre szebb megoldások követték egymást. Megérdemelten nyertünk, és külön köszönet a csapatnak, hogy minden játékosnak tudtunk játék perceket biztosítani.
 
Második mérkőzésünket a Rátgéber Akadémia ellen vívtuk. Kicsi lelki teherrel indultunk, mert Halmai Dániel az előző mérkőzésen belázasodott és így nem léphetett pályára. Az ötösökön így sem változtattunk és a kisvasút szépen lassan el kezdett robogni. Mindenki elhitte, hogy nincs baj és a tudásának a legjavát hozta. Az első negyed végén Szőke Bálint 6 másodperccel a lefújás előtt megkapta a labdát, végig nyomás alatt át tudta hozni a félpályán majd átlépve azt jobb oldalról egy palánkos hárompontost dudaszónál értékesített! Ez a kosár egy hatalmas erőt adott a többieknek és felszabadultan élvezte mindenki a kosárlabdát. Szebbnél szebb megoldásokat láthattunk, de a kisvasút megint megállíthatatlan volt. Jó volt nézni őket ismét, hogy mennyire szeretnek kosárlabdázni, és csapatként működni.
 
Játékosokat nagyon ritkán emelek ki, de most mindenkit egyesével szeretnék, mert megérdemlik:
 
 
4-es Reizinger Máté, egy Hős
5-ös Barabás Ábel, fantasztikus mekkorát fejlődött és mennyire akar
6-os Lép Adrián, kicsi a bors de, ….. szíve mindig a pályán
7-es Balogh Mátyás, kezdi beérni a többit, így reszkessetek fiúk
8-as Szőke Bálint, nincs mit mondani, már jobb az apjánál
9-es Futó Dániel, óriásit fejlődött, szíve és az esze a helyén
10-es Fehérvári Csegő, a szélén megállíthatatlan, ha beindul a villám
11-es Berta Boldizsár, Az intelligencia játéktudás birtokosa
12-es Halmai Dániel, ide nehéz mit írni …
13-as Katatics Kolos, balkezes-aranykezes
14-es Kuti Dominik, csendes-gyilkos
15-ös Rákosfalvi Soma, fantasztikus mekkorát fejlődött és mennyire akar
20-as Jobbágy Botond, kitartása és akarata példa a többieknek
21-es Molnár Beni, fantasztikus mekkorát fejlődött, és zárkózik a többiekhez
22-es Kalocsa Levente, a villámlábú
 
2016. januárban folytatás, nagyon sok munka vár addig is ránk, maradunk a talajon, dolgozunk tovább. Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánunk mindenkinek!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top