Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, március 28, 2024

U12- 5. forduló Dombóváron


Kosárlabda Akadémia Pécs”A”-Dombóvári Kosársuli KE 52-56(11-14, 13+5-12+3, 9-16, 14-11)
Reizinger Máté 16, Barabás Ábel -, Lép Adrián 8, Szőke Bálint 13, Fehérvári Csegő 2, Molnár Benjamin 1, Halmai Dániel 7, Katatics Kolos 1, Kuti Dominik 6, Futó Dániel -, Jobbágy Botond -, Kalocsa Levente 1, Rákosfalvi Soma -.
 
Az 5. fordulót a gyermek bajnokságban ismét mi rendezhettük meg, a megszokott helyünkön. Ez komoly magabiztosságot és előnyt jelenthet a hazai csapatnak mindig.
A mérkőzés reggeli időpontban kezdődött, ami mind két csapaton meg is látszott, de ahogy telt az idő egyre jobban melegedtek bele a srácok. Az Akadémiával idén már a 6. mérkőzésünket játszottuk, ezért elég jól ismerjük egymást. Próbáltunk más felállással játszani a megszokottól eltérően, hogy később ne okozzon meglepetést, ha szükség lesz rá. A mérkőzés elejétől vezettünk, csak a 2. negyed 7 percében értek utol minket és fordították meg az eredményt a pécsi fiúk. A harmadik negyed 3 percében ismét visszavettük az előnyt és a mérkőzés végéig már nem adtuk ki a kezünkből. Sok hibával játszottunk, de úgy éreztük, hogy mindenki jó kedvel lép pályára és élvezi a játékot. A legvégén megint tanulhattunk a végjáték rejtelmeiből, ami csak előre felé viszi a csapatot.
 
 
Dombóvári Kosársuli KE-DKKA Titánok 78-55(11-10, 21+7-14+7, 22-24, 17-10)
Reizinger Máté 23/3, Barabás Ábel 3, Lép Adrián 3, Szőke Bálint 17/3, Fehérvári Csegő 2, Molnár Benjamin -, Halmai Dániel 14, Katatics Kolos 9, Kuti Dominik 6, Futó Dániel 1, Jobbágy Botond -, Kalocsa Levente -, Rákosfalvi Soma -.
 
Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen léptünk pályára a második mérkőzésünkön. Egy nagyon jó szerkezetű, egyénileg nagyon jó képességű, szépen letisztázott alapokkal játszó csapat ellen folytattuk. Szerencsés volt a helyzetünk, hogy tudtunk piheni egyet a két mérkőzés között és a fehérvári csapat egyből játszott. Több dolgot beszéltünk meg az öltözőben, amit maradéktalanul teljesítettek a srácok. Aki látta a mérkőzést, és nem „elfogult szülőként” nézte úgy gondolom, mind a két oldalon komoly kosárlabda alapok mutatkoztak meg. A második félidőre elindult a kisvasút és megállíthatatlanul robogott a mai napon előre.
 
 
Ezen a szombati napon megint megmutatta a CSAPAT, hogy egy kis városi kosárlabda szeretetből mit lehet kihozni közösen! Szülők, edzők, vezetők, gyerekek közös munkája érik be a szemünk előtt. Minden tiszteletünk a gyerekeké, akik napról napra fejlődni szeretnének, szinte mindenki ott van minden edzésen, külön foglalkozásokon legyen az reggel 7:00!
 
 
GRATULÁLUNK A CSAPATNAK!
 
Hajrá Dombóvár!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top