Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, április 19, 2024

U12- 6. forduló Székesfehérváron

U12-es 6. forduló Székesfehérváron (2016.02.20.)
 
DKKA Titánok-Dombóvári Kosársuli KE 42-50(11-8, 8+3-10+5, 5-19, 15-8)
Reizinger Máté 13, Lép Adrián 4, Balogh Mátyás 1, Berta Boldizsár -, Fehérvári Csegő 5, Molnár Benjamin -, Halmai Dániel 17/3, Katatics Kolos 3, Kuti Dominik 6, Rákosfalvi Soma -, Futó Dániel -, Kalocsa Levente 1, Jobbágy Botond -.
 
Gyermek bajnokság 6. fordulóját rendezték a hétvégén Székesfehérváron a Vodafone Sportcsarnokban. Szép emlékek fűznek minket ehhez a pályához, hisz múlt nyáron itt játszottuk az országos jaboree döntőt. A felkészülésünket több sérülés és betegség is hátráltatta, így a játéknapra két játékosunkat nélkülözni kellett. Barabás Ábel boka ficam miatt hagyta ki a szombatot, Szőke Bálint betegség miatt.
Az első mérkőzést a házigazda Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiával kezdtük. Egy nagyon jó szerkezetű illetve képzett fiúkkal kellett felvenni a harcot és az első 4 percben 7-0 volt az állás nekik. Időkérés után rendeztük sorainkat és nálunk is elkezdődött a pontgyártás. a Negyed végére 3 pontos hátránnyal tértünk a kispadra, majd a következő ötösünk, teljes gőzzel neki ugrott az ellenfélnek, ami egy komoly lelki tényezőnek bizonyult, és 1 pont előnnyel zártuk a félidőt.
Szünet után zöldre váltott a „kijárati jelző” és a kisvasút elrobogott a sok hibával játszó akadémia mellett. 15 pontos előnnyel váltottunk az utolsó ötösre a végső 8 percre. A székesfehérvári srácok a végéig nem adták fel és több hibánkat kihasználva felzárkóztak 7 pontra (41-48) a véghajrára. Egy betörés kiosztásból aztán Katatics Kolos éles szögből értékesítette a kosarat, ami teljes megnyugvásra intett minket. Kevés kosár esett a mérkőzésen, annál nagyobb küzdelem zajlott a pályán!
Gratulálunk a győzelemhez!
 
 
Dombóvári Kosársuli KE-PVSK Panthers”A” 60-49(15-9, 13+5-16+2, 18-11, 9-11)
Reizinger Máté 10, Lép Adrián 6, Balogh Mátyás -, Berta Boldizsár 1, Fehérvári Csegő 3, Molnár Benjamin -, Halmai Dániel 24, Katatics Kolos 4, Kuti Dominik 7, Rákosfalvi Soma -, Futó Dániel 2, Kalocsa Levente 3, Jobbágy Botond -.
 
A PVSK csapata az előző körben a tornát megnyerte így vissza jutott a Rátgéber Akadémia helyett az A csoportba. Nagyon nem tudtunk rákoncentrálni a mérkőzésre, mert még az első játékon járt az eszünk, talán. Bízok ebben, hogy csak ez volt a problémánk, nem a nagy mellényünk. Bele estünk rengeteg hibába és kamikázé játékba. Nagyon rosszul játszottunk egy gyenge játékvezetés mellett. Ez az a meccs, amit el kell felejteni és dolgozni tovább!
 
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top