Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, március 28, 2024

U12- Alapszakasz 8. forduló

Országos Jamboree-ba jutott az U12-es csapatunk!

U12- alapszakasz 8. forduló, 2016.április 16. Dombóvár
 
Dombóvári Kosársuli KE-PVSK Panthers”A” 72-49(17-9, 19+3-20+5, 17-2, 16-13)
Reizinger Máté 24, Barabás Ábel 2, Lép Adrián -, Balogh Mátyás 2, Szőke Bálint 10, Berta Boldizsár -, Halmai Dániel 16, Katatics Kolos 10, Kuti Dominik -, Rákosfalvi Soma -, Futó Dániel -, Kalocsa Levente 7, Jobbágy Botond -.
 
Ismét mi rendezhettük a 8. fordulót Dombóváron a Szent Orsolya Rendi Általános Iskola tornatermében. Nagyon vártuk már az utolsó fordulót, mert tét nélkül lehetett játszani. Megbeszéltük az öltözőben, hogy mindenki élvezze a kosárlabdát és csak azt kell játszani, amit edzéseken gyakoroltunk, tanultunk. Minden játékos kapott játékperceket és ki is használták. Fehérvári Csegőt nélkülözni kellett, mert belázasodott, megbetegedett előző napokban.
Nem jól kezdtük a mérkőzést több ziccert és büntetőt hibáztunk. Időkérés után rendeztük a fejeket és elkezdtünk lepattanókat szedni, védekeztünk és gyors kontrákkal próbáltunk könnyű kosarakat elérni, így a negyed végére 17-9 volt az eredményjelzőn. A második negyedet elvesztettük, több eladott labdánk volt, de összességében a játék képe jó irányt mutatott. A mérkőzést a 3. negyedben döntöttük el, ami 17-2-re sikerült. A negyedik részt is 8-0-ás rohammal kezdtük, ami teljesen megnyugtatta a fiúkat és mindenki játéklehetőséghez jutott. Köszönjük a srácoknak a hozzáállást és az akarást, nagyon jó úton haladnak előre.
 
Dombóvári Kosársuli KE-KAP Fiú A” 52-48(14-8, 12+6-10+4, 12-13, 8-13)
Reizinger Máté 2, Barabás Ábel 3, Lép Adrián 5, Balogh Mátyás 3, Szőke Bálint 11/3, Berta Boldizsár 4, Halmai Dániel 7, Katatics Kolos 11, Kuti Dominik 3, Rákosfalvi Soma -, Futó Dániel -, Kalocsa Levente 2, Jobbágy Botond -.
 
A torna döntőjét a Rátgéber Kosárlabda Akadémia ellen kellett játszani, mert a papírformát felborították, mivel a DKKA fiúk ellen nyertek. Több alkalommal mérkőztünk már meg velük, így elég jól ismerjük egymás játéktudását. Ezen a mérkőzésen a húzó emberek kevesebbet játszottak és sokkal több játéklehetőséget kaptak azok a fiúk, akik egész évben becsületesen jártak edzésre és kevesebb játékpercet kaptak az idény során. Öröm volt nézni, hogy éltek a lehetőséggel, hajtottak, sok szép megoldás mutattak be a pályán. Hosszú távon ez nagy előny nekik és az egész Kosársulinak. Csapatként mozogtak, csapatként lélegeztek és még tudnám tovább folytatni.
 
A torna végeredménye:         1. Dombóvári Kosárlabda Suli KE
                                               2. Kosárlabda Akadémia Pécs”A”
                                               3. Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Titánok
                                               4. PVSK Panthers”A”
 
(A képről hiányzik: Fehérvári Csegő, Molnár Benjamin)
 
A szeptember óta tartó bajnokságban 8 forduló alatt 16 mérkőzést játszottunk, amiből 14-et győztesként hagytunk el. Ezzel az összevont régiót is megnyertük (10 helyezési ponttal)! De ezek csak a számok, nem annyira fontosak ebben a korban! Sokkal többet jelent, hogy együtt voltunk az edzéseken, mérkőzéseken, a közös programokon.
 
Nyertünk, mert barátokat szereztünk! Nyertünk, mert mozogtunk! Nyertünk, mert ezek idő alatt nem a gép előtt ültünk! Nyertünk, mert megtanultunk küzdeni! Nyertünk, mert megtanultuk az alázatot! Nyertünk, mert megtanultuk a tiszteletet! És a legfontosabb, hogy mindezekkel fejlődtünk, EZ A GYŐZELEM!
 
Gratulálunk az Országos Jamboree-ba jutásért, ami május 20-21-22 Pécs !
 
BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK!
HAJRÁ DOMBÓVÁR !!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top