Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, április 29, 2024

U18- Regionális bajnokság 2.-3. forduló

Bonyhádra és Pécsre látogattunk a héten !
 

Bonyhádi KSE - Dombóvári Kosársuli KE: 66-97 (8-32, 25-22, 14-32, 19-11)
Dombóvár: Heisz 1, UZONYI 9, VICZE 22/3, BÍRÓ 36, SZABOTIN 16. Cs.: Árok 9/6, Csáki 2, Csapó T. 2, Kovács, Törzsök.

PVSK - Dombóvári Kosársuli KE: 101-76 (17-24, 35-6, 32-18, 17-28)
Dombóvár: Heisz 4, Uzonyi 3, VICZE 21, BÍRÓ 20, SZABOTIN 22. Cs.: Árok 6, Csáki, Csapó T.

A héten két mérkőzést is játszott csapatunk a junior regionális bajnokság déli csoportjában. Az első meccsünkön Bonyhádon szerepeltünk. A célunk az volt, hogy az eddig tanultakat gyakoroljuk, és megszerezzük az első győzelmünket. Ennek megfelelően nagyon jól kezdtünk, de a nagy előny kissé kényelmessé tette a csapatot. Esett a koncentráció, kihagytuk a ziccereket, technikai hibákat vétettünk, amiből tanulnunk kell, hogy erősebbek legyünk a jövőt illetően. A második félidő szinte tükörképe volt az elsőnek. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, főleg támadásban, de a védekezésünk hagyott kívánni valót, sokkal keményebbnek, harcosabbnak kell lennünk a jövőben.

A második mérkőzésünket a nagyon jó erőkből álló PVSK csapata ellen játszottunk. Próbáltunk úgy nekimenni a meccsnek, hogy lépjünk egy kicsit előre az előző napi játékunkhoz képest. Fantasztikus első negyedet produkáltak a srácok (ebben az évadban a legjobbat), okosan támadtunk, és a védekezésünk is rendben volt ekkor. A folytatásra azonban elfáradtunk, sajnos rövid volt a kispadunk, nem tudtunk frissíteni egyes posztokon.. Ennek egy 25-0-ás pécsi rohanás lett az eredménye, a mérkőzés el is dőlt, ellenfelünk kellemetlen letámadása ellen nehezen találtuk az utat a gyűrű felé. Voltak a második félidőben is jó periódusaink, és érthetően hullámvölgyeink is, azon fogunk dolgozni, hogy az utóbbiból minél kevesebb legyen. Fontos, hogy a meccs végéig volt tartása a csapatnak, mindenki a maximumot adta ki magából. Eredménytől függetlenül gratulálok a Csapat minden tagjának, jövő héten folyt. köv.!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top