Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, április 29, 2024

U18- Dombóvári Kosársuli KE-Bajai Bácska FKE


Dombóvári Kosársuli - Bajai Bácska FKE: 77-91 (21-31, 21-25, 13-13, 22-22)
Dombóvár: Heisz 4, Uzonyi 4, VICZE 27/3, Bíró 5, Szabotin 10. Cs.: Árok 9/3, CSAPÓ ZS. 16/3, Csáki 2, Csapó T.
 
A 4. fordulóban ismét egy jó csapatot fogadtunk, azt a Bajai Bácskát, akik kis híján a kiemelt bajnokságban kerültek, pár ponton múlt csak az elit csapatok közt való szereplésük. Szerettük volna a pécsi játékunkat megismételni, egy lépcsőfokot előrébb lépni, elsősorban védekezésben.
Vicze találataival tartottuk a lépést az első percekben, majd ellenfelünk 15 egységére csupán 1 pont volt a válaszunk, szinte minden vendégtámadás kosárral végződött. A negyed végére a padról jól beszálló Csapó Zsombor kosaraival 10 pontra felzárkóztunk (21-31). A második felvonásban továbbra is szenvedtünk védekezésben, nem volt megfelelő a koncentráció, és a bajai csapat kinti és közép távoli kísérletei is rendre kosárral végződtek. Támadásban csak Vicze, és Csapó Zs. volt veszélyes a gyűrűre.  Az első félidőben 56 pontot kaptunk, ami rengeteg, a folytatásra továbbra is a védekezés fontosságára hívtam fel a figyelmet, amit aztán sikerült is összeszednünk. Végre volt egy kis lelkesedés, és akarat, máris lettek szerzett labdáink, és rossz dobásokra kényszerítettük a bajaiakat. Ha egy picit pontosabbak vagyunk a ziccereknél, közelebb zárkózhattunk volna. Az első negyedben összeszedett hátrány végig kísérte a meccset, sajnos nem tudtunk a lélektani 10 ponton belülre kerülni. A bajai csapat teljesen megérdemelten szerezte meg a győzelmet, melyhez gratulálunk!
Tanulnunk kell minden meccsből, sokkal keményebbnek, agresszívebbnek kell lennünk a jövőben, hogy az ilyen szintű csapatok ellen legyen keresnivalónk. Megyünk tovább..
Hajrá Dombóvár!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top