Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 05, 2024

U18- 8. forduló Regionális bajnokság

 
Dombóvári Kosársuli - PVSK: 58-75 (21-21, 12-9, 15-26, 10-19) Dombóvár: CSAPÓ ZS. 14/3, Vicze 13, Árok 2, Bíró 13, Szabotin 8. Cs.: UZONYI 6, Csáki, Csapó T. 1.
 
A 8. fordulóban a PVSK látogatott hozzánk, Földi Sándor vezetésével. Sajnos az ujjtörést szenvedő Heisz Domonkos nem tudta vállalni a játékot, fontos ember hiányzott a csapatból személyében. A mérkőzés elején felváltva estek a találatok, kevés hangsúlyt fektettek a csapatok a védekezésre. A második negyedben védekezést váltottunk, és egy picit sikerült is megzavarunk a pécsieket, csak rutintalanságunknak köszönhetjük, hogy ebben az időszakban nem tudtunk nagyobb előnyt szerezni. Rengeteg ziccert hibáztunk el, de még így is 3 ponttal tartottunk előrébb a félidőre. A fordulás után, eladott labdáink révén 12-0-ás futással ellépett ellenfelünk. Nagyon rossz ritmusban játszottunk, ami szinte az egész 2. félidőre jellemző volt. A negyed végén még Csapó Zs. hármasával felzárkóztunk 3 pontra, de ezután fogyott el az erőnk véglegesen. A záró negyedre tovább nyílt az olló, és 17 pontos vereséget szenvedtünk, pedig ebben a meccsben sokkal több lehetett volna. A vereség ellenére jár a gratuláció a srácoknak, egy kicsit sikerült előrébb lépnünk, várjuk a folytatást

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top