Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

szombat, április 20, 2024

U18- Regionális Bajnokság

Dombóvári Kosársuli KE - Atomerőmű SE: 64-58 (22-10, 23-11, 9-15, 10-22)
Dombóvár: Csapó Zs., VICZE 17/3, Csáki 2, Árok 6/6, SZABOTIN 9/3. Cs.: HEISZ 6/6, BÍRÓ 17, Uzonyi 7/3.
 
A regionális bajnokság utolsó fordulóját játszottuk hazai pályán, az Atomerőmű SE csapata ellen. Az ujjsérüléséből felépülő Heisz Domonkossal, és a betegségből meggyógyuló Bíró Mátéval csaknem teljes kerettel tudtunk pályára lépni.
Nagyon motiváltan, jól mentünk bele a meccsbe, mindenki veszélyes volt a gyűrűre, jól támadtunk, a védekezésünk is rendben volt. Ennek megfelelően fokozatosan nőtt a két csapat közötti különbség. Örömmel jegyzem meg, hogy rendkívül jól értékesítettük a távoli dobásokat, az első félidő folyamán 6-szor voltunk eredményesek triplából. Fontos volt, hogy a kispadról érkezők is nagy lökést tudtak adni a csapatnak.
A fordulást követően viszont nagyon sok hibával játszottunk, a paksiak zónájával meggyűlt a bajunk, nem jöttek a kinti dobások, és bizony sokszor hibáztunk ziccer helyzetekben is, kicsit elbizonytalanodtunk. A harmadik negyed közepétől 49-25-ös állásról folyamatosan csökkent az előnyünk. Ekkor már nagyon jól támadott a vendégcsapat, és agresszív védekezésük sem ízlett nekünk. A nem érdemtelenül megszerzett nagy előnyünk viszont elegendőnek bizonyult a mérkőzés végéig, amely csupán 6 egységnyire olvadt.
Gratulálok a Csapat minden tagjának, szép munka volt! Folytatás jövőre..
Hajrá Dombóvár!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top