Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

péntek, április 26, 2024

U18- Dombóvári Kosársuli KE-Kosárlabda Akadémia Pécs"B"

Dombóvári Kosársuli KE - Kosárlabda Akadémia Pécs "B": 58-56 (16-15, 16-15, 14-14, 12-12)
Dombóvár: HEISZ 12, VICZE 15, Csáki 4, Árok 5, Szabotin 2. Cs.: Csapó Zs. 6/3, Bíró 4, CSAPÓ T. 11.
 
Folytatódtak a küzdelmek a regionális bajnokságban, a K.A.P. „B” csapatával és a Kaposvári KK-val kerültünk egy csoportba. Célként az első két hely valamelyikének a megszerzését tűztük ki magunknak. Sajnos a héten Szabotin és Uzonyi betegséggel küszködött, utóbbi nem is tudta vállalni a játékot.
Sok hiba jellemezte az egész mérkőzés folyamán a támadó játékunkat, rossz döntéseket hoztunk, rengeteg könnyű dobást elhibáztunk, és a büntetőkkel is hadilábon álltunk. A pécsiek egész pályás letámadása sokszor zavart okozott, ebből nagyon sok labdát eladtunk. Amit viszont dicséretet érdemel az a védekezésünk, amit jól oldottunk meg, és végre szereztünk könnyű kosarakat is gyors indítások után, amit eddig nagyon hiányoltam. Összességében egy nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, úgy érzem lelkesebben játszottunk –főleg az utolsó negyedben-, és ennek köszönhetjük a győzelmünket.
 
Gratulálok a CSAPATNAK!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top