Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 25, 2024

U18- Kosárlabda Akadémia Pécs "B"-Dombóvári Kosársuli KE

Kosárlabda Akadémia Pécs „B” – Dombóvári Kosársuli KE: 93-66 (26-16, 20-19, 23-16, 24-15)
Dombóvár: Csapó Zs. 3, VICZE 26, Uzonyi 3, ÁROK 19/3, Szabotin 7. Cs.: Csáki 6, Bíró,  MOLNÁR 2.
 
A regionális bajnokság 2. fordulójának aktuális mérkőzésén Pécsre látogattunk. Hazai pályán 2 ponttal sikerült ugyan legyőzni az Akadémia „B” csapatát, de nagyon nehéznek ígérkezett a „visszavágó”, különösen azért, mert több játékosunkat is nélkülöznünk kellett, sérülés és egyéb okok miatt.
A mérkőzést rengeteg hibával kezdték a csapatok, nagyon sok volt az eladott labda mindkét oldalon. Vicze vezérletével a negyed utolsó percéig tartottuk a lépést a pécsiekkel, de ekkor sajnos 4 kosarat kaptunk zsinórban, és 10 pontos hátrányba kerültünk a játékrész végére. A folytatás kiegyenlített játékot hozott, üde színfoltja volt a mérkőzésnek a fiatal Molnár Martin pályára lépése, bátor játékával, jól irányította a csapatot, és csak egy utolsó másodpercekben esett hazai tripla miatt nem tudtuk megnyerni a negyedet.
Fordulás után tovább erősítettek a pécsiek, agresszív védekezésük nem ízlett csapatunknak, és folyamatosan növelték előnyüket. Árok Attila ponterős játékának köszönhetően 20 ponton belül tudtunk maradni a negyed zárására. Az utolsó etapra teljesen elfáradtunk, a kis rotáció miatt egyre fogyott az erőnk, sok hibával játszottunk. A hazaiak kedvükre szerezték a könnyű találatokat eladott labdáink után, és sajnos szétesett a védekezésünk is, így nem tudtuk elkerülni a nagyarányú vereséget.
A csapat a lehetőségeinkhez mérve jól helytállt, folytatjuk tovább a munkát, és remélhetőleg előrébb tudunk lépni. Gratulálok mindenkinek!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top